Scudo Sports

Kilo vermek için satın almak istediği bisiklet, "aşırı şişmanlık" gerekçesiyle teslim edilmedi.

Benim bu konu hakkında görüşüm şöyle.
Sonuçta garanti belgesinde bisiklet ile sürücünün 120 kiloyu geçmemesi gerektiği yazıyordur. Yanı mahkemede bir sıkıntı olmaz. Ben yine de yurttaşımızı insaniyet namına uyarırdım. Sizin için sıkıntı olabilir diye. Israr ederse müşteri her zaman haklıdır der satardım bisikleti. Bıçak satıcısı olsam vatandaş gelip ben harakiri yapacağım keskin bir bıçak almak istiyorum dese en keskin bıçağı kendisine verirdim. Çünkü müşteri her zaman haklıdır.

Scudo
@ozgur.ozer abi ondan sonrada şey olur ya bu firma böyle böyle yaptı falanlar filanlar eğer firma aldırış etmeyip güvenliğe bakmayıp direk satsa o zaman yok bu firmanın bisikletleri şöyle bu marka leş aldım sakatlandım falan havada uçuşur döner durur insanların genel huyu bi şeyi kötülemek 😁

valla orası öyle ama şimdi de çok farklı olmadı, kötüleyen yine kötülüyor satmadı diye 😁
bir de aldırış etmeme gibi bir durum yok zaten ama satıcının bu yaptığının tavsiyeden öteye geçmemesi lazım.

Hatta ben bile dersimi aldım. Ekmek arası turşuya ve köfteye paydos. :koptum:
Ben asla bırakmam. Hayat felsefem şöyle:"Barbunya pilaki yanında köfte istenmeli; nasılsa kuru fasulye ne pilavsız iyi gitmekte ne de soğansız"

Konuya dönecek olursak 95 kilo iken yol bisikleti almaya çalışmıştım. Bisikletçim bana yol bisikleti satmamıştı. Biraz daha zayıfla öyle gel demişti.

Konuya dönecek olursak 95 kilo iken yol bisikleti almaya çalışmıştım. Bisikletçim bana yol bisikleti satmamıştı. Biraz daha zayıfla öyle gel demişti.

Sizin bisikletçi de Kanadalı galiba. Ben 98 kilo (0.01 ton) çekerken gidip Delta Bisiklet'ten karbon yol bisikleti aldım. Bir kişi de demedi ki, arkadaş bu alet tonaj çekmez. Para varsa huzur vardı. Bisiklet de bana mısın demedi, orası ayrı. :)

Ben asla bırakmam. Hayat felsefem şöyle:"Barbunya pilaki yanında köfte istenmeli; nasılsa kuru fasulye ne pilavsız iyi gitmekte ne de soğansız"

Sadece kilolar mı , Gandalf gibi tüttürmeyide bırakacağım ellamki. :) Bıyıklarım kalacak tabi. :harika:

Yaşasın salcano 145 kilo ile ne kahrımı çekti hunharca kullanmama rağmen bir gün sıkıntı çıkarmadı o nun sayesinde 35 kilo verdim çok maceralar yaşadım

Şimdi ben 120 kiloyum yaş 48 yol bisikleti aldım fakat henüz kurulum yapılmadı kullansam sıkıntı olur mu acaba? Jantların kullanım kılavuzunda bisiklet dahil maksimum 110 kg taşıyabilir diyor ben 130 kg geliyorum bisikletle beraber🤔

Yaşasın salcano 145 kilo ile ne kahrımı çekti hunharca kullanmama rağmen bir gün sıkıntı çıkarmadı o nun sayesinde 35 kilo verdim çok maceralar yaşadım

Şimdi ben 120 kiloyum yaş 48 yol bisikleti aldım fakat henüz kurulum yapılmadı kullansam sıkıntı olur mu acaba? Jantların kullanım kılavuzunda bisiklet dahil maksimum 110 kg taşıyabilir diyor ben 130 kg geliyorum bisikletle beraber🤔

Yapıştır. Bin gitsin.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Elindeki alakasız malı satmak için ''abi bu tam sana göre'' diyen satıcılara okutmak lazım bunu

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
İzin verilen ağırlık 135 kg, müşteri 136 kg olduğunu söylemiş. Bisikleti alırken hadi 125 kg olup bir süre sonra 140 kg da olabilir sonuçta, gidip adamı bulup elinden alacak halleri yok.

Pek mantıklı bulmadım, sözlü uyarını yapar geçersin.

Sizin bisikletçi de Kanadalı galiba. Ben 98 kilo (0.01 ton) çekerken gidip Delta Bisiklet'ten karbon yol bisikleti aldım. Bir kişi de demedi ki, arkadaş bu alet tonaj çekmez. Para varsa huzur vardı. Bisiklet de bana mısın demedi, orası ayrı. :)
Bak hiç o gözle bakmamıştım. Resmen 0,1 tonum ben😂

Geri