Scudo Sports

Kılları aldım ama...

bilmiyorumda çiğ sarımsak yut derim 2 veya 3 günde 4 5 diş sarımsak yut iyi gelir antibiyotik özelliği vardır sivilce tarzı olay olduğundan iyi geliceğinden eminim sarımsağın zararıda olmaz ama dikkat: fazla çiğ yutma karın ağrısından duramazsın artı miğdenin içindeki koruyucu sümükümsü maddeyi azaltırmış

damar tıkanıklığı
kan sulandırması' en önemli etkisi...
grip soğuk algınlığıda (grip vs.) kısacası bağışıklık sistemini güçlendirir...
kısacası evde olduğun günler sabah aç karna yutarsan kokusundan şikayetçi olanda olmaz...

Scudo
ek olarak sarımsağı 2-3 parçaya bölüp yutar ve arkasından soğuk! süt içerseniz kesinlikle koku yapmaz.

Günaydın,
Kılları alma konusunda tekrar uygulama yapmanız durumunda ne kullanırsanız kullanın. Uygulamadan sonra kılları aldığınız bölgeye buz uygulayın.
Şu ana kadar karşılaştığınız hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
Arkadaşlar bu rahatsız edici sivilcelerden bir türlü kurtulamadım. Bunda kılların etkisi olduğunu bileğimden bugün traş makinesiyle biraz aldım.. Artık kimyasalları umursayacak yanım kalmadı. Bir kaç gün içinde 6 tl civarı fiyatı olan depidak tüy dökücü kremden kullanacağım. Kışın soğuğu önemli değil. Çok uzun zamandan beri beni rahatsız eden bir şeydi bunlar. Kurtulmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Kollardaki cansız kıllar kadar olsalar yeter..

Ağda diyenler! Haklısınız ama bulunduğum yurt ortamında bunu nasıl uygulayacağım konusunda düşünceliyim bu yüzden, Erteleme taraftarıyım..
Ama diğer yollara hemen başlayacağım..

Geçmiş olsun.Benim şuan o tarz da bir düşüncem yok aldırmak gibi :)

Jilet kesinlikle uzak durulması gereken bir şey. Kurtulmak istediğiniz şeyi daha da güçlendirecektir. Geçmiş olsun.

@Soner Sarihan

jiletten bahsetmedim ama tavsiyelerinizi merakla beklerim..

böyle rahatsızlıklar benzer reaksiyonlar gösterse bile kişiden kişiye çok farklı etkilere yol açabilir. cildiyeye de görünmeden krem sürmek çok doğru olmaz. aynı krem vücuttan vücuda çok farklı etkiler oluşturabilir. geçiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
@Soner Sarihan
Jiletin kılları gürleştirdiği halk arasında bir hurafe/bilimsel bir mittir. Nötr olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ayrıntılar için www.bilimfeneri.gen.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Salih bey dediğiniz bepanthenli işlemi uyguladıktan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı ve şimdi o sıkıntı bayağı azaldı. Tek sorun kılların pantolona takılıp zorlanma ve acı hissettirmesi.
Bunun için de daha önce denemediğim, Depidak'ı uygulayacağım, üzerinde yazan kullanım talimatlarına göre..

Kurtulama kadar çok daha az acı hissettiren (içi pürüzsüz) bi pantolon var, hep onu giyiyorum artık.. :$

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Bacak kılları sandığınız yapı aslında tüydür. Ve belli dönemlerde özellikle kış aylarında dökülür ve giderek incelerek seyrelir. Eğer toz , krem veya herhangi bir aletle almaya kalkarsanız kökler güçlenir ve daha kalın çıkar. Bacaklarınız zayıf değilse eğer yağlı bir vücudunuzda varsa. Ve eğer kısa şort giymiyorsanız cilt nefes alamaz ve içerdeki yağlar toksitlenme yaparak dışarıya çıkmaya çalışır. Bunun içinde hali hazırda sertleşmiş olan kısa kıl köklerinden faydalanır ve bu kökler yağları dışarı iter. Buda beyaz sivilce oluşumlarına sebep olur ve can acıtıdır. Size önerim en kısa zamanda bir dermatoloğa gitmeniz olacaktır. Kısa zamanda geçerler merak etmeyin sadece tahriş olmuştur. Tekrar geçmiş olsun.

Hamam otu kılları baya derinden aldığından dolayı çıkarken deriye batıyor o kıllar, baya sıkıntı veriyor. Zamanla kıllar derinin uyguladığı hapisten kutrulup özgürlüklerine kavuşacaktır ama bazıları da deri içinde kalır, kıl dönmesine sebep olur. En iyi çözüm doktor, çok geçmiş olsun.

@Adem Gül tamam durum anlaşıldı.

@Saliha Kübra teşekkür ederim hanımefendi.

Evet, dün merakıma dayanamamam sonucu Depidak kremi kullandım. Mantığı hamam otu tozuyla aynı. Hatta kokusu ve verdiği hisden muhteviyatında olduğuna kanaat getirdim. Üstünde o kadar uyarı nitelikli yazı vardı ki kendimi iğne üstünde hissettim.. Tabi ki öyle bi acı ve yanma hissetmedim. Biraz kaşındı. Kremi sürdükten sonra bekledim, pek birşey hissetmeyince iyice yaydım. Hamam otu gibi kaşıntıdan deli etmediği için ben rahat davrandım ve tecrübesizlik sebebi olması gerekenden biraz fazla sürdüm. Içerisindeki plastik paketiyle, bıçakla havuçun toprağını temizler gibi bastırarak temizledin. Ilk an o kadar kusursuz bir uygulama oldu ki, sinek kaydı bile bu kadar olamaz dedim kendi kendime. Tabi sabah oldu, yarım milimetreye yakın uzadıklar. Elimle pürüzleri hissetmeye başladım artık. Tüyleri inceltip yok edeceğini beklediğimden biraz hayal kırıklığı oldu ama en azından hamam otu gibi sonrasında nemden yoksun kupkuru bir cilt bırakmadığı için memnunum. Benim istediğim ne çok olup rahatsız etsinler ne de cam gibi pürüzsüz olsunlar. Bu tüyleri inceltme işlemi için de artık bioder'i kullanacağız artık. Kullanmak isteyen arkadaşlar... bir yarış, antrenman, tur öncesi hızlı temizlik için bu krem iyi.. Ama sonrasında gene uğraşmanız lazım. Bir tüp 6.5 TL bir tüp iki bacak için yeterlidir. Ucuz yolludur. Hızlıdır. Başlangıç için tavsiye edilir. Farklı düşünenler olabilir. Belirteyim, sadece spor değil, ŞAHSEN RAHATSİZ OLDUĞUM IÇIN buna başvurdum. Gerekliliği hakkındaki tartışmaları diğer iki uzun soluklu konulardan okuyarak öğrenebilirsiniz...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hocam geçmiş olsun... Kıllar sizi epeyce bir uğraştırmış anlaşılan...

Geri