Scudo Sports

Kıllar rahatsız ediyor.

Tepki
26
Arkadaşlar genellikle uzun bir yola pedal çevirdiğimde makat bölümündeki kıllar beni rahatsız ediyor. Kıl dönmesi gibi sorunla karşılaşmak istemiyorum. Bir öneriniz var mı?

Scudo
peqi bacak tuylerine ne demelı onlardan nasıl kurtulcaz:):):):)

@muhammed akan

onlar tüy değil kıl aynı şekilde kurtulcaksın..kurtulmak için çözüm çok hiç mi duymuyorsunuz?

Tüy dökücü acısız sızısız.....Eğer daha geç çıkmasını istiyorsanız sir yapıcaksınız acılı sızılı bi şekilde......o zaman rahat edersiziniz...;)

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Kıl dönmemesi için tüy dökücü krem kullanmanız gerekir.Şahsen bende olmuştu. Kremle o riski azaltmışoluyorsunuz :)

Yukarıda zaten belirtilmis bacak kılları ile ilgili forumlar.. Ayrıca bu forumun bu yanını cok sevdigimi belirtmek isterim; insanlar bir süre sonra yakınındakilere dahi söyleyemedikleri soramadıkları seyleri forumda paylasabiliyor.

Ben de baska konuya dikkat cekmek isterim kıl dönmesi kadar plonidal sinüs sorunu da bisikletcilerin genel problemlerindendir. Halk arasında aynı gibi düsünülür ama degildir. Kıl dönmesinde deriden dısarıya uc vermeye calısan kıl basarılı olamaz ve iceride kümelenir daha cok cildi kuru insanlarda görülür. Plonidal sinüs ise cogunlukla dökülen saç ve vücut kıllarının sırtımızdan süzülerek kuyruk sokumuna dogru gelmesi ve burada asırı nem sebebiyle gereginden fazla acılmıs gözeneklerden iceri girerek iceride yuvalanması ilerlemesi sorunudur. Nemli kalan cilt ve daimi sert zeminde oturmak baslıca sebepleridir. Bu sorunu gecen sene yasadım neyseki simdilik atlattım. O zaman beni kuru tutacak taytın önemini anladım ve uzattıgım saclarımı da dayanamayıp kestirdim o ayrı =) Yani demem o ki o bölgedeki kıllar kadar yukarıdan dökülenleri de sorun teşkil edebiliyor. Bu konuyu da unutmayalım isterim.

@muhammed akan

keisn tedavi laserdir bence bi arkadasim yaptirmisti su an kendisi cok memnun
denemdigi yontem kalmamisti her seferinde maalesef killar zamnla cikiyor kokleri beslendigi icin ama laserler alininca kokler kurutulmus oluyo ve de sonucta killar cikamiyor

@yiğit_kara26

cilt kanseri olabilirsin.eğer cildin ışınlardan etkilenirse derin garip bir renk vs. bir şeyler olup bin pişman olabilirsin ama düşük bir ihtimal.hafif yanma hissi dışında birşey yok diye biliyorum :D

@barış topcu

Laser cilt kanseri mi yapar?
Hatta laserde domuz yağı var diyorlar... caiz değilmiş (!)

Dalga boyu denen birşey var. Tam aksine cilt kanserinde laser tedavisi kullanılıyor günümüzde.

İstenmeyen tüylerle ilgili laser çözümlerinizi doktorlara yaptırmanız, ucuz diye merdiven altı kliniklerden kaçınmanız sağlığınız için yerinde olur.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Geri