Scudo Sports

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Scudo
  • İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Ayakkabı gayet güzel, tabanı hiç esnemiyor. Bütün gücü pedala aktardığınızı hissediyorsunuz. BOĞA sistem başarılı. Pedal olarak da aynı pedaldan kullanıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Ayakkabı gayet güzel, tabanı hiç esnemiyor. Bütün gücü pedala aktardığınızı hissediyorsunuz. BOGA sistem başarılı. Pedal olarak da aynı pedaldan kullanıyorum.
Boa dır o reis. :) :)

Ikisini ayri ayri siparisler halinde yurtdisindan alirsaniz daha ucuza bir pedal, daha ucuza daha iyi bir ayakkabi alabilirsiniz.

şuan üzerinde R540 var, sanırım (link) alacağım. Ayakkabı olarak (link)

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
şuan üzerinde R540 var, sanırım (link) alacağım. Ayakkabı olarak (link)
Pedal olarak 2 yıldır kullanıyorum çok başaralı. Ayakkabıyı lütfen denemeden almayın. Kalıpları çok farklı oluyor markaların, shimano kalıpları hiç bir şekilde ayağıma uymadı. En uygun modeli Sidi’de bulabilmiştim.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bende arastirdim ve rc702 kırmızı ayakkabı ve r7000 pedal düşünüyorum ama once ayakkabıyı deneyip numarayı kesinlestirmem lazim.. Almanya'daki kuzenlerden kim önce gelirse ona getirtecegim sanirim. Sadece ayakkabıda bile 1000 tl civari fark oluyor😏

Geçen hafta Shimano PD M540 pedal ve Shimano SH XC502 ayakkabı aldım. Hafta sonu ilk suruste denedim. Çok çok rahattı. Gravel bisiklet kullanıyorum. Performans arttı, çok daha rahat bir sürüş sağladı.
Ikisini de tavsiye edebilirim MTB veya gravel kullananlar için

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Ikisini ayri ayri siparisler halinde yurtdisindan alirsaniz daha ucuza bir pedal, daha ucuza daha iyi bir ayakkabi alabilirsiniz.
Merlin den bakınca çok daha avantajlı hale geliyor.
Teşekkür ederim.
Pedal olarak 2 yıldır kullanıyorum çok başaralı. Ayakkabıyı lütfen denemeden almayın. Kalıpları çok farklı oluyor markaların, shimano kalıpları hiç bir şekilde ayağıma uymadı. En uygun modeli Sidi’de bulabilmiştim.
RC3 ayakkabım ile kalıp konusunda iyiyim aslında. Üst modeli olacağı için sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sidi de hangi modeli kullanıyorsunuz? Merlin den mi aldınız?

Son düzenleme:
Merlin den bakınca çok daha avantajlı hale geliyor.
Teşekkür ederim.

RC3 ayakkabım ile kalıp konusunda iyiyim aslında. Üst modeli olacağı için sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sidi de hangi modeli kullanıyorsunuz? Merlin den mi aldınız?
Wiggle a da mutlaka bakın. Bir de Merlinden bakarken TL fiyatlara aldanmayın, mutlaka Euro fiyatları ile lontrol edin.

Wiggle a da mutlaka bakın. Bir de Merlinden bakarken TL fiyatlara aldanmayın, mutlaka Euro fiyatları ile lontrol edin.

Bu sitelerden daha önce alışverişim olmadı. Vergilendirme nasıl oluyor? Birde 3-5 ürün birden almak mı mantıklı tek tek sipariş geçmek mi?

En ideali 100 euroyu gecip kargo ucreti odememek. Ama 150 yi de gecmemesi sart Turkiyede sorunsuz teslim alabilmek icin. Vergi memurlarin o ankinruh haline gore 20 yada 30 oluyor aslinda kurallari cok net olmasinanragmen dikkat etmiyorlar kafalarina gore yapiyorlar bazen surpriz cok dusuk yada daha yuksek de cikiyor ama nadiren.

Bu sitelerden daha önce alışverişim olmadı. Vergilendirme nasıl oluyor? Birde 3-5 ürün birden almak mı mantıklı tek tek sipariş geçmek mi?

• Beğen
Tepkiler: RTFM ve RmzBurak
Merhaba. SPD-SL ayakkabıya geçmek istiyorum. Geçenlerde Amazon Almanya'dan Shimano'nun RS500 pedalını sipariş ettim, önümüzdeki hafta elimde olacak. Ayakkabı konusunda kararsız olduğum için sizlere danışmak istedim. 2000TL'ye kadar, mümkünse karbon tabanlı değilse karbon destekli tabana sahip ayakkabı önerilerinizi duymak isterim. Temizse tercihim ikinci el almaktır, eğer temiz değilse veya ikinci elde bana uygun ayakkabı yoksa bütçemi artırıp sıfıra yöneleceğim. Yurt dışı alışverişlerine de açığım, Merlin'den vb. ayakkabı önerebilirsiniz. Ayağımın taraklı bir yapısı var ve çorap giymeden ölçtüğümde uzunluğu 27,1cm çıkıyor. Yarı profesyonel bisiklet süren bir arkadaşıma sorduğumda Shimano'nun ayakkabılarını önermedi, sizin Shimano hakkında fikirleriniz nedir?

İkinci el fiyatından daha uygun fiyata.
(link)

• Beğen
Tepkiler: KatlanirMeraklisi
merhaba, pedalı bike24'ten nasıl aldınız? Shimano ürünlerinin Türkiye'ye gönderimi yok diye biliyorum.
Bike24 Türkiye gönderimi var, shimanoya özel mi gönderim kısıtı var acaba.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bike24 Türkiye gönderimi var, shimanoya özel mi gönderim kısıtı var acaba.
Bike24 'ün gönderimi var. Bildiğim kadarı ile ülkede markaya ait anlaşmalı tedarikçisi/distribütörü varsa gönderilmiyor olarak çıkıyor.

merhaba, pedalı bike24'ten nasıl aldınız? Shimano ürünlerinin Türkiye'ye gönderimi yok diye biliyorum.
Kendisi için bilmiyorum ama yurt dışı adresi olan birisi aracılığı ile alıp yanında getiren yada gönderenler oluyor. Hatta şu an adı aklımda değil ama İstanbul'da 1-2 kişi düzenli olarak Almanya'ya gidip komisyonlu şekilde ürün getiriyor. Vergiye vereceğiniz %18i, %15-20 olarak kişiye veriyorsunuz. Bir arkadaşım aracı ile fox maşa getirtmişti.

bende bu ayakkabı ve pedali aldım
elimde bontager marka satılık pedal var bilginiz olsun
Shimano-Dura-Ace-9100-road-pedals-review-9-1340x785.jpg139855109_10159351868533804_1269106406488855232_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve MakRo
Geri