Scudo Sports

Kilitli masa onerisi

Insansevmem

Aktif Üye
Tepki
229
İsim
Erim
Bisiklet
b'Twin
Merhaba,

Uygun fiyatli kilitlenebilir 26'' masa onerebilir misiniz? V fren olarak.

Baktiklarimin hepsi cok pahaliydi ve butcemin cok uzerinde.

Dag bisikletinde yeniyim alirken neye dikkat etmem gerekir?

Simdiden cevaplar icin tesekkurler

Scudo
Suntour xct mlo sf 13 masadan kilitli on amortisör +sertlik ayarida var 2,5 kg erdoganlar bisiklette 160 TL havale ile 155 TL
Ben bu masayı kullanıyorum ağırlığı dışında iyi sayılır

• Beğen
Tepkiler: Insansevmem
@Bianchi tdl 1300 uzun zamandır bu maşa aklımda performansı hakkında ne söyleyebilirsiniz gerek kilitleme gerekse yaylanma verdiği tepkiler vs. ?

• Beğen
sr santour XCR maşanın iyi olduğunu düşünüyorum havalı maşa bakmıyorsanız.
(link)

• Beğen
cevaplar için teşekkürler

(link)

dediğiniz ürünü indirimli buldum yarın almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bianchi tdl 1300
@Insansevmem sakın mlo alma kilitme yolda giderken çalışmıyor, kilitlemek için durman gerekiyor. Bu yüzden hlo maşa bak

@mekolac hocam mlo hlo arasındaki fark nedir? Gidondan kilitleme anlamına mı geliyor sadece başka fark da var mı?

@katran gidondan kilitleme değil tam bilmesemde hlo maşa yük altiında kilitleniyor. Bende mlo var kilitlemek icin durmam gerekiyor. Gidondan kilitleme olayi daha farkli mesele.

@mekolac ben maşadan kilitli olunca durmadan yola devam ediliyor sanıyordum:)

@mekolac çoğunda hlo mlo yazmıyor. Bisikletimin tek sorunu ön amortisör kaldı. Onu da halledebilirsem tamamdır

xct hlo hidrolik kilitlemeli maşa yumuşaklık ve kitlemesi var gayet memnunum

hlo giderken kitlenebilir hidrolik kilitleme vardır

BÜTÇE yetiyorsa tabiiki de gidondan kilitlemeli Alman daha iyi olur ama BÜTÇE yetmiyorsa Buda işini görür.

Merhabalar. Kilitli maşa arıyorum, bisikletim Kron XC75 27.5 inç hidrolik disk fren. Uyumlu maşa bulamadım ben. Sizin öneriniz var mıdır?

Öncelikle herkese iyi günler dilerim...

Konudaki Hata sorunu Giderilmiştir.

Öncelikle Alacağın Maşa:
1. Alt Bacak Zoom Gibi Sac olmayacak)
2. 140mm geçmeyecek (Hatta 120mm)
Alt Başlık Açarakrak Kadronuzun Açısını Bozmaması Gereken max Oynaması Gereken Açı 1.2 olarak Hesaplarsak her 10mm demek 0.4 derece ise 130mm üstü kadroyu bozmakta tabi bu kişisel bakmaz isek
3. Eğer Üst seviye alacak isen Adaptör lazım
4. QR olması ve Disk uyumlu Normal) lazım

Fiyat Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama SR suntour XCT ve üzeri ile başlayabilirsiniz.

Eğer bir tık arttıralım diyor iseniz iyi Temiz Bir RST yada SR suntour Epicon Gerçekten iyi iş görür

Eğer Bu bisikleti ömürlük istiyorum (Değeceğini Düşünüyor inanıyorsanız) Rockshox Xc30 Yada Tora bu iş için Biraz Pahalı (Malzemeye göre)dır.
Bulabilirseniz Manitou Marvel Bu konuda iyidir.

Eğer Ben Bunla Her dağa gitmek yada Uyguna Bulursam hemen Alacağım Cevher dersen Önerim Rockshox Recon,Silver,Gold,Reba VB. bunlar ideal.

Son Olarak Eğer En iyisini İstiyor isen Ve uyguna temiz Bulursan Almanı Önerim Bomber (Mazo), Ve Manitou serileri, RST First RL, Fox 30 yada Talas Serisi, Bulabilirsen DVO ve CaneCreek dir
Bu Maşalar Bu bisiklete ile Çalışacak En iyi Maşalardandır (TR bulabileceğin) En iyisidirler.

Eğer Kitlemesi Konusunda Güzel bir şey arıyorsan

Suntour ve Rockshox Normal kitler.
Manitou Çevirmeli seçenekleri Vardır.
RST Normal Kitler Baş parmak ile açılır.
Mazo Genelde Kitlemese ayrı satar
Hepsinin Üst Seviyelerde Vites Kolu Gibi çalışırlar

İstersen Sonradan da Kitleme kolu satın alabilirsin

Eğer yardımcı olabildi isem ne mutlu bana
Eğer olamadı isem Ö.M yoluyla ulaşabilirsiniz.
(Başka Öneri için yada Fiyat İçin de Ö.M)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MacTavishAQ
Öncelikle herkese iyi günler dilerim...

Öncelikle Alacağın Maşa:
1. Alt Bacak Zoom Gibi Sac olmayacak)
2. 140mm geçmeyecek (Hatta 120mm)
3. Eğer Üst seviye alacak isen Adaptör lazım
4. QR olması ve Disk uyumlu Normal) lazım

Fiyat Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama SR suntour XCT ve üzeri ile başlayabilirsiniz.

Eğer bir tık arttıralım diyor iseniz iyi Temiz Bir RST yada SR suntour Epicon Gerçekten iyi iş görür

Eğer Bu bisikleti ömürlük istiyorum (Değeceğini Düşünüyor inanıyorsanız) Rockshox Xc30 Yada Tora bu iş için Biraz Pahalı (Malzemeye göre)dır.
Bulabilirseniz Manitou Marvel Bu konuda iyidir.

Eğer Ben Bunla Her dağa gitmek yada Uyguna Bulursam hemen Alacağım Cevher dersen Önerim Rockshox Recon,Silver,Gold,Reba VB. bunlar ideal.

Son Olarak Eğer En iyisini İstiyor isen Ve uyguna temiz Bulursan Almanı Önerim Bomber (Mazo), Ve Manitou serileri, RST First RL, Fox 30 yada Talas Serisi, Bulabilirsen DVO ve CaneCreek dir
Bu Maşalar Bu bisiklete ile Çalışacak En iyi Maşalardandır (TR bulabileceğin) En iyisidirler.

Eğer Kitlemesi Konusunda Güzel bir şey arıyorsan

Suntour ve Rockshox Normal kitler.
Manitou Çevirmeli seçenekleri Vardır.
RST Normal Kitler Baş parmak ile açılır.
Mazo Genelde Kitlemese ayrı satar
Hepsinin Üst Seviyelerde Vites Kolu Gibi çalışırlar

İstersen Sonradan da Kitleme kolu satın alabilirsin

Eğer yardımcı olabildi isem ne mutlu bana
Eğer olamadı isem Ö.M yoluyla ulaşabilirsiniz.
(Başka Öneri için yada Fiyat İçin de Ö.M)
Çok büyük bir beklentim yok, 1000 TL’nin altında arıyorum. Yol haricinde dağ gibi yerlere nadir çıkarım, çok kaliteli ömürlük bir şey olmasına gerek yok.

Geri