Scudo Sports

Kilit pedalın hikayesi

@NightHawk

aslında hedefe ulaşamama kısmı uzun turlar yapıp onun tadını çıkaramamak.. o bakımdan dedim... satma sebebim de hem hayırlı bi iş hem de kıyamıyom adıyaman gibi bi yerde ya :D:D:D yazık bu makineye binilmez bu memlekette bakışları yetiyo insanların.... ayrıca da hayırlı bi iş için para lazım olduda:rolleyes: :rolleyes:

Scudo
Hayırlı bir iş için satıyorsanız kısa zamanda satılmasını dilerim. Yoksa bu kadar zorluk içinde böyle güzel toplanmış bir bisiklete gerçekten yazık olur. Ama yine de bisikletten ve yaşamdan zevk almak için, tecrübe edinmek için full carbon bir bisiklete de ihtiyacınız gerçekten yok. Daha okumadıysanız forumdan arkadaşımız Evrenyiğit'in tayland(kuzey)-laos-kambocya-tayland(guney) başlıklı gezi yazısını okumanızı çok isterdim. Orada bir kare var aklımdan çıkartamadığım.

Evrimyiğit'in gezi notlarından alıntı

"Tony 68 yasinda. Nekadar yol yaptigini sorunca biledigini soyledi. 60 yada 70 bin belki fazla. Bir zamanlar Ingilterede yasadigini. Ve turkiye ingiltere arasinda bir kac tur yaptigini soyledi. Ilk defa laosa 30 yil once gelmis. Birkac savas helikopterinden baska bir sey yokmus. O zamanlar Hotel yada guesthouse olmamasi cok normal. O zamandan beride bisiklet uzerinde. ertesi gun o benim geldigim yoldan cine dogru devam edecek. bende onun geldigi yoldan luang prabang a dogru.
Bisikletine gelince foruma bir foto sunu eklemek istiyorum. Yaklasik 20 kg oldugunu soyledi. Bence biraz fazla olmali. gidonu kilitlemek icin bisiklette bir delik ve bu delige yerlestirilen bir civi var. Bisiklet Ayakta dursun diye ayaklik yerine bir sopa. Freni klitlemek icin ufak bir agac parcasi ve seleye jelli kilif yerine sarilmis bir ic lastik ve bu iclastige bir miktar hava basmak. Gayet enterasan bir bisiklet. Acikcasi 2000km yol yapmisken kendi bisikletimi Tony e gostermeye utanmadim degil."

Yorumu sana bırakıyorum.

Aslında benim yıllardır amacım böyle bir bisiklet toplamak ve amacıma ulaştım benim mutluluğumu kimse anlayamaz belki, tabi ki carbon bisiklet niyetim değil ben zamanında ne bisikletlerlede mutlu oldum. Elimden bu scott gitse daha alt modele düşsem yine üzülmem, dediğim gibi hayırlı bir iş (yüzük :D) forumda o kadar açmak istemiyorum bu konuyu o bakımdan biraz para lazım olabilir.. Lazım demiyorum hemen ama ilerde 2 ay sonra falan lazım olacaktır...
İlginize çok çok teşekkür ederim satılmasa da başka şekilde para bulunur elbet ben de scott ile hayatıma devam ederim...

Scott gerçekten çok güzel ve çok temiz kullanmıyorsun sanırım :) Şaka biyana kazasız belasız kullan kardeşim...

@Nyo Ykpogl

Kullanmıyor muyum :D:D daha kullanmadım ki abi :D:D

@serdar canıbeyaz

sel bitti bizi de yağmalamaya başladılar koca forumu birbirine katma derdindeler...

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
Bisikleti adıyaman sokaklarında kullanmak bi ayrıcalık oluyo benim için insanlar ne gözle bakıyo bi bilseniz, hayretli bakışlar, tebrik edişler, hatta biri dedi abi Adıyamanda senin gibi bisiklet seven yok, daha neler neler... Ha bu arada trafiğe çok dikkat ediyorum insanlar bunu taktir ediyo ayakkabı eldiven falan baya beğeniliyo ama şimdilik kask takamıyorum henüz adıyaman buna hazır değil:D:D:D:D kısa zaman sonra satıştan çekmeyi düşünüyorum üzülen arkadaşlara duyrulur :D:D

Hakim, forum hakkındaki konuşmalarına dikkat et, bir iki kişi ile takıştın diye 22.000 üyesi olan Türkiyenin en büyük bisiklet forumuna çamur atıyorsun, Forum seviyesizleştiyse forumun durumu kötüyse yada beğenmiyorsanız gidersiniz, kimseyi zorla tutmuyoruz yada üye yapmıyoruz , ama biliyorumki başka bir isimle yine geliceksiniz, bunu yapan tahminlerin çok üstünde, biz hepsini tespit ediyoruz bazılarına bir şans daha verip takibe alıyoruz ama onlar farkında değil, Forum 2 gün kapalı kalınca gerçek bisiklet severlerin gündelik yaşamında bir eksik yarattığını gördüm ve duydum bunu sende çok iyi biliyorsun, Bunun sebebi burdaki ortamın başka bir yerde olmaması çünkü burası yaşayan nefes alan bir site. Gerek üyelerin gerekse yöneticilerin yıllarca emek ettiği yeri bu kadar kolay harcayamazsınız, bu çatı altında sana yapılmış bir hakaret,küfür vs varsa bunu bizlere bildireceksin bizde gereğini yapacağız, ama msn deki kavgan ,atışman yada herneyse forumu hiiiç bağlamaz.Umarım bundan sonra 2 düşünür 1 yazarsın iyi forumlar.

@serdar canıbeyaz

yorum süper:D hatta fethedilen yerlere ulemalar yerleştiriyoruz. Sonra da aldığımız yerleri devşiriyoruz ( bisikletleri) :)
güle güle kullanın.. çok emekler görüyorum buralarda..

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@Bülent ÖZER

Haklı olabilirsin abi msn kavgamı buraya taşımış olabilirim ama ben bu sitede de o kadar seviyeli adamlar gördüm ki kibarlıktan ödün vermezler bi teşekkürü esirgemezler hele de bunlar forumun kıdemli yıllanmış üyeleridir ama bi bu forumun yıllanmış, kıdemli, bi o kadar tanınmış, seviyeli üyelerine güvenip msn, telefon ve daha başka özel bilgiler veriyorum ailemin ortamına evime sokuyorum o adamı, peki ben hakediyor muyum ona fiyatlama kanusunda o kadar yardımcı olduğum iyi davrandığım insandan hakedilemeyecek laflar, küfürler yemeyi...
Ben bu forumun seviyesine güvenip bunları yapıyorsam bu ortamdan bi güvendiğim insan kitlesi bi sevdiğim ortam vardır ki bunu yapıyorum eğer ben o 22.000 kişiye çamur atsaydım şimdiye foruma giremeyecek haldeydim.. İyi olan insan zaten kendini biliyor o küfrü eden de kendini biliyor ve okuyor bunları. Eğer dikkat ettiyseniz de kimseye özellikle birşey demedim insanlar birbirlerine burda neler söylüyor biz de bi sıkıntımızı dile getirmek o küfreden adama özel mesaj atamadığımız için bu şekilde bi kınama gerçekleştirdiğimiz için çok sevdiğimiz forum üyeleri ve çok kıymetli mod.lardan dayak yiyoruz...

Bak herhangi bir üye ile arandaki msn diyaloğuna forumu karıştırma söylediklerin ortada , belkide o üyeyye kızgınlığından söyledin ama daha dikkatli olacaksın ,biz kimseye bir ayrıcalık vs yapmadan herkese eşit mesafade yakınız, bu çatı altında sana karşı varsa bir hakaret bunu söylersin gereğini yaparız yoksa kızgınlığını burdan çıkarma biz ne insanlarla uğraşıyoruz ama geldikleri gibi yolluyoruz.

anlatımı büyük bir zevkle okudum. sanatsal nitelikte olmuş:)
bisikletlere diyecek söz yok zaten. iyi yolculuklar.

@aykutozalan

Bizim halimizden bizim gibiler anlar ancak:p :D

Bravo! Bu tutkuyla devam edin. Bisiklet sizin gibi arkadaşlar sayesinde yaygınlaşacak ülkemizde. Bence bu kadar emek verdikten sonra da satmayın bisikleti, satınca elinize ahım şahım bi para geçecek değil, hem daha sonra yeni bir tane toplamak isteseniz 2 katı para vereceksiniz; o da sizden çıkacak. (Hem hayırlı işten sonra bu işlere para harcamak zorlaşacak, benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Geri