Scudo Sports

Kiev'den Odessa'ya gittik 502 km

Scudo
Doğa süper, çekimler süper, müzik harika... İzlediğim en zevkli tur videolarından biriydi, teşekkürler paylaştığınız için.

Müsaadenizle birkaç sorum olacak. Kullandığınız güzergah Dnepr'a paralel Cherkassy, Dnepropetrovsk, Krivograd, Mikolayev şeklinde miydi?

Aralarda denize girdiğiniz yeri Berdyansk olarak tahmin ettim, doğru mu?

Son olarak yol bisikletinizde kamplı tur için bagaj taşımaya yetecek sağlamlıkta hangi ekipmanı kullandınız?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba, kullandigimiz yol Kiev, Uman Odessa yolu. Deniz kenari ise Odessanin ilcesi olan chornomorsk ve zatoka.
Trek madone 3.5 modelinde yani kirmizi olan bisiklette, bagaj montaji icin gerekli yerler mevcut, bisiklet karbon olmasina ragmen bagaj takma yerleri aluminyumdan. Bisiklete uygun olan butun bagajlar takilabiliyor.

Büyülü bir gezi... harika :harika:

@Gurkan Ortamevzi
Odessa guzel bi yer diye duymustum dostum. Harikasin tebrikler.. Videodan ziyade yazi.olarak izlenimlerinizi yazarsan daha doyurucu olur benim açimdan

@Gurkan Ortamevzi Güzel bir gezi olmuş. Teşekkürler bizleri oralara götürdüğünüz için.

@mariokaldato Ukrayna'da Lviv ve Odessa görülmesi gereken şehirlerdir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Büyük bir zevkle turun özeti olan videoyu izledim, paylaşım için teşekkürler harika olmuş

harika olmuş....

Kesinlikle izlediğim en keyifli videolardan birisiydi. Paylaşım için teşekkürler. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

Geri