Scudo Sports

Kıbrıs Barbarlık Müzesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
304
Geçen Hafta Gitmiş Olduğum Kıbrıs'ta çekmiş olduğum resimleri sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Müzeleri gezerken gerçekten içim acıdı ve bir kat sizlerede göstermek istedim İşte Acı Resimler. Siyah Çizgi içindekiler Kan izleri.

Scudo
Askerliği KIBRIS'ta yaptığım için gezme ve görme şansım olmuştu. Çok acı.. Maraş Bölgesinde birçok harabe binalar mevcut..

Bunları hatırlattığın için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: sare
Bir de Türklere barbar derler... Görsünler Bakalım kimler barbar...

bize edilen zulüm ortada.içler acısı.insanın canı sıkılıyo.teşekkürler yavru vatanımızdan haberimiz yokmuş meger...:(

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
Daha nelerr nelerr var bil bilseniz... Zaman bulursam onlarıda yayınlamaya çalışacağım.

Gerçekten acı verici bir konu olmuş.Ama elden bişi gelmiyor.Keşke yaşanmasaydı ...

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
çok acı verici bir konu :( paylaşım için teşekkürler betmo

Her şeyin bir kırılma notası vardır . bugun bizim nasıl bir ulusun evlatları olduğumuzu unutanlar tarihten des almayanlar birgün tekrar acı bir şekilde elbet bunu anlayacaklardır

bunları unutmamak lazım paylaşım için teşekkürler ..

tesekkurler paylasim icin.
ah osmanli butun gucuyle dogsada gorseler gunlerini :s

• Beğen
Tepkiler: sare
Sevgili Betmo merhaba,

Tarihte unutmayacağımız önemli bir konuyu bizlere hatırlattığın ve paylaştığın için teşekkür ederim.Geçmişimizi unutmayıp yaşadıklarımızdan ders almalıyızki geleceğimizi sağlam temellere oturtalım.Şehidlerimizin ruhu şad olsun,toprakları bol olsun,nur içerisinde yatsınlar.

Çok acı bir şey.:( insanlar nasıl böyle bir şey yapabilirki? Neyse paylaşım için teşekkürler betmo

Teşekkürler Bertan çok önemli bir konu açmışsın tebrik ederim.

@derya.k

Daha acı olan, şu anda orada yaşayanların da bunları unutmuş olması....

paylaşımınız için teşekkür ederim . . .

tolga gürgün

@behcetatinc

" tarih tekerrürden ibarettir! "
" Geçmişini bilmeyen geleceğini göremez"

geçmişini bilmeyen halklar kaybetmeye mecburdur.
geçmişimizin sadece iyi yönlerini değil karanlık yönlerinide taze tutmak ve unutmamak gerekkir ki ayni hataları bir daha yapmayalım.

çok acı bir olay bana erzincanın olayını hatırlattı ordada teröristler tarafından bir gece 38 sivil katledilmişti çok acı bi olay

ben de kıbrısa gitmiştim cok acı.burda geçmeyen ve insanların çaresizlik için de kaldığı çok şey var kıbrısta kurşuna dizilen kuranlar çaresizlikten kendini savunmak için su borularından türklerin yaptığı tüfekler malessef bunlar yaşanmış

Barbarlık, canilik ne denir artık bilmem ama 1963 yılının sonunda tarihe "kanlı noel" olarak kazınan olayın tüyler ürperten resmi. O dönemde çok sayıda insanlık dışı saldırılar yapan rumlar, Kıbrıs Türk Alayı doktoru Nihat İlhan'ın, 6aylık, 4 ve 7 yaşındaki üç çocuğunu katledip banyoda küvete koymuşlardı.

• Beğen
Tepkiler: r_scribble
Geri