Scudo Sports

Kibar çın çın zil tavsiyesi

Tortiyum

Daimi Üye
Tepki
376
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Dahon
Merhaba arkadaşlar,

Bir katlanır bisiklet incelemesinde görmüştüm markası Dahon'du. Üstündeki zil çok kibardı yani çalarken yayayı ürkütmeyecek, sinirlendirmeyecek gayet kibar bir sesi vardı. Şuan bisikletimde bir çın çın zil var fakat pek kibar bir ses çıkardığı söylenemez. Benim istediğim yumuşak sesli ve aşırı sesi olmayan bir zil.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar

Scudo
(link)
linkdeki zilden kullaniyorum. basip çekince 2 defa çın sesi veriyor (eski tipler gibi şrrrıınn diye 20 defa vurmuyor zile :).) istediğiniz tip zil olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
Evet tam olarak bende bu var aslında gayet güzel ama daha kibar bir şeyler arıyorum. Her çalışım sanki kavga sebebi gibi geliyor bana ya da korna çalma alışkanlığım yok belki de ondan. :) Özellikle Dahon kullanıcıları bilir gayet kibar bir zil koymuşlar tek çın verebiliyor.

Hocam btwin'in de var Decathlon'da 9,90'a ben kullanıyorum. Gayet çın çın :) ama daha kibarı diyorsanız orası ayrı siz bilirsiniz :)

• Beğen
@azizakgn Öneride bulunamayacağım kusura bakmayın. Yorumun sebebi ise size birden doğan saygımı belirtmek. Bundan sonra bu konuyu her gördüğmde ne kadar kaba ve "hayvan" biri olduğumu hatırlayacağım. Çünkü, ben genellikle nefes nefese bir şekilde "ğıağğğ" diye bağırıyorum ve açılıyorlar yoldan.

• Beğen
Tepkiler: trattataa
@M.Cüneyt K.
@nevzatsercanoktay

Tekrardan çok teşekkür ederim. Decathlon'daki modeli araştıracağım hatta bugün gidip inceleyebilirim.

Takdir edersiniz ki gören her göz aynı görmediği gibi işiten her kulak da aynı olmuyor...

@Volg

İyimiş.

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Üye Adı
@azizakgn
Ben zil alırken gönderdiğim linkdeki ürünüde inceledim ve dinledim bana çok zayıf geldi fakat güzeldi. Bir deneyin belki sizin hoşunuza gidebilir.

Note 4den yuvarlana yuvarlana gönderildi.

• Beğen
Merhaba,

CAT EYE PB-1000AL modeli güzel bir zil'dir. Memnun kalırsınız. :harika:

@azizakgn

• Beğen
Merhaba,

(link)

kibar bir zildir.

http://i.ebayimg.com/00/s/NjgzWDEwMjQ=/z/RJkAAOSwjwlXBLAj/$_12.JPG?set_id=880000500F

@0zan fiyatıda (17TL) iyiymiş lakin metal bağlantıyı pek beğenmedim. Büyük ihtimal bağlama öncesi altına mutlaka siyah bant veya sünger konulmalı.

• Beğen
Geri