Scudo Sports

Keyfine göre hayvan öldürene ceza...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

Ben olsam bunun en az beş mislini veririm. Ama inşallah bu kadarı da bir nebze insanlık hatırlatır bu vicdan fukarasına.

Scudo
Keyfine gore hayvan olduren birisi para cezasiyla nasil kurtulabiliyor??

Bunu yapan kisi manyaktir, sosyopattir, toplum icin acik bir tehdittir.

Hapis cezasi olmamasi basli basina rezalet.

@Mert E. Abi ben yazmıyorum konu kayıyor ama dayanamıyorum. Sende de var birşeyler ama :)

Ceza vermekten ziyade bir psikiyatri kliniğine göndermek kabahatli kişi için daha faydalı olabilir

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
O ceza az bile
Hayvan sevmeyen insanda sevmez
Empati kuramayan yaratıklar cinayette işler tecavüzde eder
Ülkemizin kötü durumunun nedeni bu empati eksikliği :mad:

Az bile.O kadar sinirlendim ki anlatamam..Ülkem diyeceğim alakası yok insan olmakla alakası var..
Bunu bu haftaki podcastte söverek işleyebilirim :tskler:

Dünya sadece biz insanoğluna ait değil..
Dünya bütün canlıların ortak kullanım alanıdır.İnsanoğlu aklını kullanarak diğer canlılara üstünlük kurma yoluna gider halbuki aklını sağduyulu kullanabilse kendi yaşama hakkı kadar onlarında yaşama hakkına sahip olduklarını düşünerek haraket eder.

Bir insanın cinayet işlemesi için illa bir insanımı öldürmesi gerekir?Kendini savunamayan ifade edemeyen bir hayvanı bir canlıyı öldürmesi cinayet değilde nedir?
Bunun cezası para olmamalı! Kasıtlı yada önemsemez şekilde öldürüldüyse cinayet ile yargılanması gerekir.
Bu dünya hepimizin ve eşit haklara sahibiz.

Malesef bir yenisi daha...

Ya rabbim sen bilirsin, bildiğin gibi yap.

(link)

Av yasaklarında avlananlara ve bu tarz durumlarda cezanın daha ağırlaştırılması gerektiğini düşünüyorum

Geri