Scudo Sports

Keşke Her Vatandaş Böyle Olsa

Scudo
Resmen şok yaşadım izlerken. Adeta Türkiye değilmişcesine bir ilgi alaka. Helal olsun. Kazayı yapan arkadaşta olayın şokuyla ve gerginliği ile bir o kadar soğuk bu ilgi karşısında o da şaşırmış sanırım :)

maalesef ülkemizde defansif sürmek ve her koşulu öngörerek (kapı açılabilir biri ansızın sağa dönebilir gibi) kullanmak zorunda kalıyoruz.ama yılmak yok sürmeye devam.hepimize geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Adeta senaryo:eek:inanasım gelmiyor, araç sahibinin yaklaşımı takdir edilesi. Kamu spotu olarak tvde dönebilir.:) bisikletli arkadaş için de ders olmuştur.

@Kaan.Özçelik

kaza gelmiş gelıyorum dememiş doğru:):)keşke olmayaymış ama dikkatsiz davranan vatandaşımızda maşaallah epey ilgili:) (böyle talıhsız olayları yaşamamak dılegı ıle yaşadıgımızdada boyle boyle muamele ıle karşılaşmak dileği ile:) )

o aralardan çok hızlı gitmemek lazım işte..
ilk izlerken kapı açılacak sandım, meğer araç ani hamle yapmış..
gerçi ikisi de tehlikeli yahu..
sakin sakin ilerlemek lazım o sıkışık alanlardan geçerken

Aslında pek şaşırılacak bir durum değil çünkü Türkün özünde bu yardımseverlik zaten vardır sadece son dönemlerde köreltilmiştir.
Bu örnekte olduğu gibi özümüze tam manasıyla dönmemiz dileğiyle..

Geçmiş olsun.
Takdir edilesi bir şöför.
Ülkemizde trafik yönü nedeniyle araçlar sağ tarafına gerekli dikkati vererek bakmıyor. Sağdan geçişlerde bir kez daha dikkat etmeliyiz.

Bu caddeyi bilirim. Norveç'te şirin bir şehir olan Tromsø ya ait bir cadde ve orannın yardımsever halkı. Hayır burası İstanbul deyipte güldürmeyin beni şimdi.

İlk yaklaşım ne kadar önemli burada görüyoruz. Kazaya sebep olan araç sürücüsünün iyi niyetli yaklaşımı karşı tarafında tavırlarına nasıl yansıyor. Olması gereken bu şiddet şiddeti, Şefkat şefkati doğurur.

Keşke her hatalı sürücü bunun farkına varabilse, -söz meclisten dışarı- ama yok hep biz bisikletliler hatalıyız.Taşıt yolunda bisiklet mi sürülür??

Bence bu adam Norvecli.. Cunku Norveclinin ozunde yardimseverlik ve digerkamlik duygulari cok yuksek duzeyde vardir fakat son zamanlarda dis dusmanlarin tesiriyle yok edilmistir.

Norveclileri hep sevmisimdir helal olsun bu kardesimize.

Fakat bisikletli kardesimizde de hata var maalesef. Aralardan giderken o kadar hiz yapmamak lazim. Hatta zaten aslinda o sekilde aralardan gitmemek lazim. Ha diyeceksiniz ki bu hatayi hangimiz yapmiyoruz ki? Haklisiniz hepimiz yapiyoruz. Maalesef.

Burada kusur bisikletlide üzgünüm. Tamam araç da aynaya baksın diyenler çıkabilir ama zaten araç en sağda. Bisikletli bayağı hızlı.

Ben de bu şekilde gidiyorum ama en azından yavaş gidiyorum. Bir kaza olsa suçun en az yarısı benim, bunu biliyorum.

asıl soru şu ortada bisiklet kazalı bi video varken biri çıkıp hangi niyetle böyle bişey diyo:) yahu adamlar paylaşmış ve benımde hoşuma gitmiş paylaşmışım.

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@Serkan Mıstınoğlu
Yönetime bir soru sorduğumu hatırlıyorum ama?

Geri