Scudo Sports

Keşan Yayla Erikli sahilleri

Şafak Başlar

Forum Demirbaşı
Tepki
358
Bisiklet
b'Twin
Forumda gerçekten çok güzel ve uzun turlar okuyoruz. Onların yanında oldukça kısa ve sıradan kaldı. Fakat aynı bölgede pedallayan arkadaşlar varsa daha kapsamlı turlara ya da gece turlarına çıkabiliriz diyerekten Yayla sahili ile Erikli arasındaki gezimi paylaşıyorum. Yazlıkta eski bisikletimi kullanıyorum. Frenler, arka göbek arka jant ve elcikler haricinde iyi diyebilirim. Bisiklet sürmesi oldukça zevkli bir yol. 92 senesinde alınmıştı. Geçen süre boyunca denizin nemli ve tuzlu havasına maruz kaldı. Elcikler de eridi. Danişment Orman Kampı. Ben soldan devam ediyorum. Eskiden bu yoldan arabayla da geçerdik. Toprak kayması, yolu arabalar için kullanılmaz hale getirmiş. İzlere bakarsak yolu kullananlar bir hayli fazla. Erikli sahili. İşçimen Otel'de bir şeyler içerim diye düşündüm, erken olduğu için kafeterya kısmı açılmamış daha. Fazla oyalanmadan geri döndüm. İlerde solda orman kampının sahili gözüküyor. Farklı bir yoldan gidecektim ki, 4-5 tane köpek gördüm vazgeçtim. Yayla Köyü sahili. Toplam mesafe : 25 km kadar süre 2 saat.

Scudo
Teşekkür ederim. Evet, kısa süreli tatil için gidilcekse şanslı olmak lazım. Hava lodos ise deniz çok dalgalı oluyor veya gelen soğuk su akıntısı ile birgün sonra deniz buz gibi.

Teşekkürler,
Haklısınız ama bisikletin bu eski halini de seviyorum. Frenler ve jantları yenileyip ,vintage bir bisiklet yapmayı düşünüyorum.. :rolleyes:

Öyle çok ta sıradan bir tur olmamış,Erikli'yi eski bir meseleden dolayı merak ederdim. Görmüş oldum böylece.
Umarım arkadaş edinir gönlünüzce bir tur gerçekleştirirsiniz yazlığınızda.
Sahil fotoğrafı da cabası ;)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
payşalım için teşekkürler deniz, manzara ve bisiklet imrendiğim üçlü
Teşekkürler. Sabah denize girmek ve bisiklete binmek arasında gidip geldim. Sanırım en iyisi yol üzerinde uygun yerlerde denize de girmek..
Bence harika bir tur olmuş pedalınıza sağlık manzaralar da çok güzel
Teşekkür ederim.

Öyle çok ta sıradan bir tur olmamış,Erikli'yi eski bir meseleden dolayı merak ederdim. Görmüş oldum böylece.
Umarım arkadaş edinir gönlünüzce bir tur gerçekleştirirsiniz yazlığınızda.
Sahil fotoğrafı da cabası

Aslında Erikli için daha fazla fotoğraf çekebilirmişim.. Nedense hemen döndüm.
Teşekkür ederim.

Paylaşım için teşekkürler, Saroz'un serin sularını görünce içim gitti, denize göre tur sabah gerçekleşmiş gözüküyor. teşekkürler.

• Beğen
Güzel turunuz için sağolun, Ankara'da olunca deniz bir ayrı çekici geliyor. Resimler ve paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
cok güzel bir tur olmus sessiz dogayla basbasa . istanbulda böyle trafiksiz araba gürültüsü eksoz dumanı olmadan bir tur yapmak cok zor. paylaşım için tesekkürler.

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Doğrudur. Sabahın erken sattlerinde deniz çok farklı ve güzel oluyor, Sessiz ,durgun ,berrak, canlı...

Bizim memleketin soluğunu taşımışsın. Eline, emeğine sağlık. Çok güzel fotoğraflar ve keyifli bir gezi olmuş.

Teşekkür ederim Hakan abi. Umarım bir gün tanışma fırsatımız olur.

Geri