Şafak Başlar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 358
- Bisiklet
- b'Twin
Forumda gerçekten çok güzel ve uzun turlar okuyoruz. Onların yanında oldukça kısa ve sıradan kaldı. Fakat aynı bölgede pedallayan arkadaşlar varsa daha kapsamlı turlara ya da gece turlarına çıkabiliriz diyerekten Yayla sahili ile Erikli arasındaki gezimi paylaşıyorum. Yazlıkta eski bisikletimi kullanıyorum. Frenler, arka göbek arka jant ve elcikler haricinde iyi diyebilirim. Bisiklet sürmesi oldukça zevkli bir yol. 92 senesinde alınmıştı. Geçen süre boyunca denizin nemli ve tuzlu havasına maruz kaldı. Elcikler de eridi. Danişment Orman Kampı. Ben soldan devam ediyorum. Eskiden bu yoldan arabayla da geçerdik. Toprak kayması, yolu arabalar için kullanılmaz hale getirmiş. İzlere bakarsak yolu kullananlar bir hayli fazla. Erikli sahili. İşçimen Otel'de bir şeyler içerim diye düşündüm, erken olduğu için kafeterya kısmı açılmamış daha. Fazla oyalanmadan geri döndüm. İlerde solda orman kampının sahili gözüküyor. Farklı bir yoldan gidecektim ki, 4-5 tane köpek gördüm vazgeçtim. Yayla Köyü sahili. Toplam mesafe : 25 km kadar süre 2 saat.