Scudo Sports

Keşan-Teteköy 22 Ağustos 2010

Scudo
Merhaba Hakan Bey;Çektiğiniz kareler ve gezdiğiniz yerler bir harika,ayaklarınıza sağlık.Emek harcayan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık,paylaşımınız için teşekkür ederim.:in:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Sevğili hakan kardeşim uzun zamandır forma girmiyordum ama seni face booktan izleme imkanım oluyor.Geziniz çok güzel olmuş ve tabii çektiğin resimler ve anlatımında çok güzel .Antalya da havalar çok sıcak ama ben formumu kaybetmemek için genede ara sıra kısa (35-50km) turlar yapıyorum . paylaşım için çok teşşekkürler resimleri izlerken kendimi sizinle beraber hissettim . Hoşça kal.

• Beğen
üstadım süper gezi olmuş.resimleme ve anlatımda mükemmel.paylaşım için teşekkürler.kıskanmadım desem yalan olur.ama turu'mu kıskanayım dalından koparıp taptaze kokusuyla yediğiniz meyvelerimi kıskanayım bilemedim sevgiyle kalın.

• Beğen
@Hakan Eşme

Harika bir ekip, eğitime verilen emeğinize saygılar. Resimler ve yorum enfes.. Ekip oldukça Özgür. Baskı yok dostluk çok. Doğmatik unsurlar doğada kaybolmuş.Paylaşım için teşekkürler.

@UĞUR VURAL.
Çok teşekkürler Colorman Uğur, o nazik ve renkli yorumlarınız ile bizlere sonsuz pedal gücü veriyor ve mutlandırıyorsunuz.
Keşif ve heyecan dolu turlarımız sizin güç katmanız sonucu daha da renkleniyor ve güzelleşiyor. Eksik olmayın ve pedallarımız hep dönsün varsın...
Tete'nin anlamı Teke'den gelmiyor. Burada kullanılan şekliyle "annenin teyzesine" deniyor.
@kizak

Çok teşekkürler Muammer Hocam. Bilinmedik rotalara sizlerin verdiği güç ile çıkıyor ve her rotada sanki birlikte pedal basıyormuşuz gibi bir keyfe kapılıyoruz. Sizin Kaz Dağlarında yapmış olduğunuz turlar da bizleri büyük heyecana sevkediyor. Sağolun varolun...
Birlikte pedal çevireceğimiz günleri iple çekiyoruz.

@semih59

İncelikli ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. Her geçen gün sayısı daha da artan ve birbirine sıkıca kenetlenen bri grup olma özelliğimizi sürdürüyoruz. Bisikleti bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyor ve en önemlisi bunu çevremize yayıyoruz. Sevgi ve saygılar bizden...

@İsmail ŞEN

Bizler de bu nazik yorumlarınızı keyifle okuyor ve içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Turlarımız sürekli devam ediyor. Hafta içi Salı-Perşembe antrenman ve hafta sonu da uzun turlar. Bir gün birlikte pedallamak dileğimizle...

@veysel kaptan

Bizler yorum için teşekkür ediyoruz, günler hepimize bol pedal getirsin...

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler katkılarınız için...

@m.varolfb

Yorumunuz da çok keyifli olmuş. Çok teşekkür ediyoruz.

@faruk eker

O gün geziye yakın bir cenaze nedeniyle katılamadın ama yüreğin bizimleydi ve varlığını yanımızda hissettik pedal basarken. En kısa sürede bölgeyi birlikte pedallamak istiyoruz.
Neyse ki akşamüstü bir başka grup olarak farklı bir bölgeye pedal bastınız. O gün ekip olarak dört bir yandaydık. Aynı saatlerde Ahmet Murat arkadaşımız da Yayla bölgesinde Mehmet Ekrem arkadaşla pedal basıyordu.

@karakaya

İçtenlikli yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Meyve ağaçları harikaydı gerçekten. Lezzetli ve bir bisikletçinin dayanamayacağı cazibede...
Turu beğendiğinize sevindik...

@Selim Üsel

Her zaman ki içten teşekkürler bizden geliversin. Çok sevindik yorumunuza.

@djayo

Bu hoş ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Turlarımızın bir belgesel gibi değerlendirilmesi bizleri her zaman mutlu kılar. Sağolun. Eksik olmayın.

@Salih Çadırcı

Çok teşekkürler yorum ve katkılarınız için...

@kron82

Yorumunuza sağlık. çok teşekkür ediyoruz.

@Cem Şentin

Bir gün o meyveleri birlikte koparmak ve pedallamak dileğiyle, teşekkürler.

@felis911

Yorum ve desteğiniz için bizler teşekkür ediyoruz.

@tolga.aydogan

Çok teşekkür ediyoruz, ekip olarak güzel ve keyif dolu bir tur yaptık ve o gün bir başka ekibimiz de farklı bir rotayı deniyorlardı. Hepsi çok güzeldi...

@KAMİL TABAK

Bitmedi gitti bu yaz Kamil ağbi, hadi bitir de birlikte pedallayalım, özledik yanımızdan fırtına gibi geçmeni.

@haluk akalın

Pedalcan dostların da seni özledi Haluk. Biz kalbini gönlünü taşıyoruz sen de deniz faslını bitir de bedenini taşı, dönsün pedallarımız hep birlikte...

@agnostika

Yorum için çok teşekkürler, nice tur fotoğrafları da gelecektir elbet...

@RECEP İŞLEK

Bu incelikli ve içten yorumunu ziçin çok teşekkür ediyoruz. Gezdiğimiz, turladığımı yerleri olabildiğince yansıtmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz. Beğenmeniz bizi sevindirmektedir her zaman.

@eminozk

Buraları da bir süredir epey sıcak oldu, nemli bir sıcak, yine de pedal çevirmeyi bırakmadık ama güney bölgesinin nasıl dayanılmaz olduğunu tahmin edebiliyoruz.
Bu sıcaklara rağmen siz de çok iyi turlar çıkarmışsınız. Tebrik ediyoruz. Bizler turlarımızı yaparken tüm Bisikletforum üyelerini yanımızda ve bizimle olduklarını düşünüyoruz her daim.
Yorum, katkı ve destekleriniz için çok teşekkürler.

@Özcan Avcı

Çok teşekkürler. Sizleri oralara götürebildiysek ne mutlu bizlere...

@oguzhanzed

Süper teşekkürler, çok naziksiniz, sağolun. Gelin biz en iyisi şu meyvaları birlikte yiyelim bir daha ki sefere. dalından, taptaze ve tamamıyle organik...
Sevgiler bizden olsun...

@Özgür ARSLAN

İncelikli ve duyarlı yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Grubumuz hakkında yapmış olduğunuz değerli gözlem ve analizler için de bir teşekkür daha. Tüm söylediklerinizi birebir yaşamaya yaşatmaya çalışıyoruz. Elimiz ve zihnimiz erdiğince de yaşatacağız. Yaşamın bir çok alanında bulunmaya ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Katkı, yorum, destek ve motivasyonunuz için çok sağolun...

Her zamanki gibi yine bir numarasınız Hakan abi. :) Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Harika bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık.İnşallah bir gün sizinle tura çıkmak nasip olur :) O kadar yol boyunca yalnız bir lastik patlaması çok iyi. Konuştuğumuz gibi ben bahçede ön lastiği 5kere arkaya 4kere yama yaptım.

• Beğen
elinize ayağınıza sağlık. çok verimli bir gezi olduğu fotoğrafların bereketinden belli. Grup zaten şahane olmuş.daha eğlenceli pedallama ve turlar dileğiyle...

• Beğen
Pedal çeviren ayakalarınıza sağlık arkadaşlar.
Fotolarla kendimde gezmiş kadar oldum.
Bol pedallı günler...

• Beğen
@Hasan Kuru

Çok teşekkürler Hasan. Faaliyetlerimizi beğenmen bizi mutlu kılar her zaman.
Yorum ve desteğin için sağolasın.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk. İnşallah bir gün tura çıkacağız birlikte. Nasılsa geçen gün tanıştık. Keşan'a bisikletle geldiğinizde sohbetleri paylaştık. Elbet bir tura da çıkar, pedalların keyfini çıkarırız. Fedai'ye de çok selam.

@burhan ceylan

Yorum ve katkılarınız için çok teşekkürler.

@ozan çanakçı

İncelikli yorum ve katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz. Grubumuz sayısı her geçen gün fazlalaşıyor. Sonbaharda, deniz dönüşü çok daha fazla sayıda bisikletseverle turlara çıkacağız.

@AydınGünaydın

Siz bir nebze de olsa gezdirebildiysek ne mutlu bizlere. Yorum ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz.

@i.golge

Selamlar Tekirdağ. Bu hafta sonu Korudağ içlerine doğru bir tur düşünüyoruz ama rota ve katılımcı sayısı henüz net değil. Sizin pedallar ne tarafa dönecek?

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 Ağustos günü sizi Korudağ rampasında gördüm, eşimle beraber motorla yanınızdan geçtik. Keşke durup hemşerilerime merhaba deseymişim. Biz de akşam annemlerde konaklamıştık ve sabahtan kömür limanına dalışa gidiyorduk.
Eğer uydurabilirsem, havalar soğumadan bisikletle İstanbul-Keşan yapmayı istiyorum, belki tanışma fırsatı da buluruz.

• Beğen
@levo_redkid

Ne iyi olurdu, tanışırdık.
Geçen gün aklımızdan geçti, Kömür Limanına bir tur düzenlemek.
Belki rotayı oraya çevirirdik.
Her zaman kapımız açık, bekleriz...
Tanışır, sohbetleriz, hemşehrimizle...

Geri