Scudo Sports

Keşan-Ölüdeniz tek başıma yaptığım tur fotoğrafları ve yorumlar

tmm. Kardeş haberleşelim ben hazırım..sen izin işini ayarla.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa kuşku
Scudo
Simdiye kadar turuma bir arkadas cikmadi pehhhh

Simdiye kadar turuma bir arkadas cikmadi pehhhh

• Beğen
Tepkiler: Mustafa kuşku
Fethiye, bizim oralar... Güzel tur olmuş pedalına sağlık...:harika:

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@Barça Bike okudugun icin tesekkurler umarim bu yeni turuma bir arkadas bulabilirim

Güzel bir tur olmuş tebrik ederim.ancak bir durum gözüme çarptı.sanki arkayı biraz fazla yüklemişsiniz.önde bagaj olmasa bile grek gidon çantası gerekse kadro çantası yardımı ile yükü dağıtırsanız her türlü kazanırsınız.yine de tebrikler. Bergama'dan geçerseniz bekleriz.

• Beğen
@Barça Bike ..bulamazsam tek tabanca devam

@ulsbyrm tesekkurler okudugunuz icin..evet yuk dengesi konusunda acemilik ve bilgisizligime geldi zordu evet bu seferki konularda oncelikle dikkat edicegim konu bu

Tek başına yolculuk, aslında en güzeli...

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm
@Barça Bike sanirim tek gidecegim ama ben bu rotayi istiyorum..yanima arkadas buldum ama o da ankara-urfa bakalim kismet

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Bianchi speed 7000 dag bisikleti yol bisikletini cevirmistim bir kac duzenleme daha yapicam sanirim

• Beğen
Tesekkur ederim..o taraflarda eslik edicek arkadas bulmakda zorluk cekmeyecgim sanirim

Amacim guzel bir tur olsun

• Beğen
Onemli olan da o zaten ben bir antalyanin yerlisi olarak kemerin otesini gecmedim turistler burayi bizden iyi biliyor

• Beğen
@Seyha07 ben genel anlamda gezginim bisiklet motor digerleri hedeflerime ulaştıracak araclar...sonraki yillarda eger suriyede savas biterse hatay-kudus(filistin),istanbul-ukrayna(odessa)-odessa-hopa...en buyuk hayal hedef istanbul-tokyo

@Seyha07 tesekkur ederim guzel dilegin icim Allah herkesin gonlune gore versin..kuduse onceden tek gitmistim..israildede turlu maceralarim oldu havalimanında 5 saat beklettiler serefsizler.insagramdan bakabilirsin vizeligezgin__28__ hesabimdan tesekkurler

Tamam bakacam insallah hayirli aksamlar

• Beğen
Geri