Scudo Sports

Keşan-Mecidiye 29 Ağustos 2010

@Murat Eren

Çok teşekkür ediyoruz yorumunuz için.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Scudo
@cato

Yorum ve katkılarınız için de biz teşekkür ederiz. Sağolun.

• Beğen
@A.Samet Topcuoglu

İçtenlikli sözleriniz için teşekkürler. Bir daha ki sefere sizi de aramızda görmek bize mutluluk verecektir.

• Beğen
@Korhan Nas

Yorum, katkı ve desteğiniz için çok teşekkürler...

Yine yeni yeniden güzel bir tura imza atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler...Bu güzel yerleri çekip bizlere gösterdiniz.Belgesel gibi olmuş:)Pedallarınıza sağlık...

hakan abi gene döktürmüşsün her zaman ki gibi anlatımın çok güzel gezdiğiniz yerlerde çok iyimiş . 4 gün önce sizin oradaydım öğretmen evinde kaldık sonra izmire yol aldık keşan ı geçtikten sonra 'adı bahçe' adında güzel bir yer var oraya hayran kaldım dinlenmek için mükemmel bir yermiş. Paylaşımınız için teşekkürler

@ilkeryilmaz

Çok teşekkürler İlker. Buraya gelmişsin, niye arayıp sormadın? Bunu "yazıyorum" bir kenara bilesin:)
"Adıbahçe" manzara ve mekan olarak çok hoş bir yerdir. İyi bir konaklama tercihi yapmışsın.
Önümüzdeki ay Kırklareli / Dupnisa bölgesine bir bisiklet turu yapmayı düşünüyoruz. Belki birlikte pedallama şansı bulabiliriz.

• Beğen
Çok hoş fotoğraflarda, çok "artistik" pozlar vermişsiniz. Çok güzel olmuş. Tebrik ederim. :) Ellerinize, ayaklarınıza sağlık.

Geri