Scudo Sports

Keşan-Mecidiye 29 Ağustos 2010

çok güzel bi gezi olmuş resimlerde mükemmel..
önümüzdeki hafta sonu bende mecidiye erikli civarında olucam orada ulaşabileceğim kimse varmi en azından otel pansiyon vs. ayarlama konusunda yardımcı olabilecek? 3-4 gün kafa dinlicem..
bisikletle solo geliyorum bu arada
istanbul > silivri > tekirdağ > keşan > mecidiye > erikli
şehirlerarası ilk gezim olucak şimdiden heycanla bekliyorum.

Scudo
Hakan abi gerçekten çok teşekkürler. Trakya'yı bilmeyenleri inatla Trakyayı keşfe zorlayan, imrendiren güzel işler yapıyorsunuz. Takipteyim. Sağlıcakla kalın.

:in: :in: Arkadaşlarım bu ağustos sıcağında harika gezilere imza atıyorsunuz.Kamil kardeşim hoşgeldin .Özlettin kendini.Hakancım gerçekten hızlı bir şekilde grup çoğalıyor Senin başarın bu.Emek veren ellerine ,pedallayan ayaklarınıza,paylaşan gönlünüze sağlık.Katılan herkesi canıgönülden kutluyorum.:in: :in:

Yaz olunca ben yazlıkta diğer arkadaşlarımız ile turluyorum. Yeni katılımcı Esen, Eylem ile turlarımız oluyor, antrenman babından. Takım herdaim çalışmakta, sürekli yenilenmekte. Bakalım işin içinden nasıl çıkacağız. Okulların açılması ile muhtemel grup sayımız epey artacak ve kondisyon organizasyonu ile orientasyon, uyum çalışmaları bir arada olmaya devam ederken bir bakmışız EKİM ayı gelivermişşşş..............:D:in::p

mesaj sayım 50ye ulaşmadıgı için özel mesaj atamıyorum önümüzdeki cumartesi sabahı yola çıkıyorum pazar büyük ihtimal orda olurum tel numaranızı mesaj atarsanız size ulaşıyım en azından az çok nerde ne var bi tarif ediverirsiniz ben ona göre takılırım 1 hafta. bi yandanda dalış gruplarını, tekne turlarını felan araştırıyorum umarım bulucam havalar biraz serin aslında ama bayram felan isallah olur.. :=)

@kron82
Çok teşekkürler, keyifli bir turdu.

@KızılElma

Çok teşekkür ediyoruz yorumun için, sizi biraz dolaştırabildiysek o coğrafyada ne mutlu bize.

@AydınGünaydın

Yorum, katkı ve desteğiniz için çok teşekkürler. Bahsini ettiğiniz fotoğraflar bizim de çok hoşumuza gitti. Bol pedallı günler dileğiniz tüm gruplar ve herkes için olsun.

@Selim Üsel

Selamlar bizden olsun. Yorum ve katkılarınız için teşekkürler. Beğenmeniz bizi her zaman mutlu ediyor.

@kayrer

Çok teşekkürler yorumunu için. Elimizden geldiğince bol fotoğraflı hazırlıyoruz turları.

@Orhan Kılıç

Teşekkürler bizden olsun Orhan hocam. Yorum, katkı ve desteğiniz bizler için önemli. O sarı erikleri hala bitiremedik. Ama onlar da tatlanmamak için ısrarcılar. Hala üzerlerindeki ekşiliği atamadılar:)

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler, sağolun...

@semih59

Yorum, katkı ve desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Dikenlerle başımız belada, gerçi hepsi halloluyor, tek sorun, biraz zaman kaybı yaşanıyor.
Lastiğin içine gömülüyorlar, el ile aramak da çare etmiyor.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk. Aklın buralarad kalmış, ama kalmayacak gibi de değil hani. Biz de elimizden geldiğince burada parkurlar oluşturup turlamaya ve bunları paylaşmaya çalışıyoruz. Şu lastik markasını bir bildir bakalım, dikenlerden yana biraz sıkıntılıyız.

@MEHMET ŞEKER

Çok teşekkürler Mehmet. 'Bayramdan sonra, kitap olacak turlarda bizimle soluklaman dileğiyle' diyeyim o zaman.

@Aytekin ELİÜS

Turdaki heyecandan atladığımız bir çok noktayı sonradan görmek çok güzel ve "Tour must go on"

@m ali demir

Yorum ve katkılarınız için teşekkürler, hepimize bol pedallar.

@Özgür ARSLAN

İçtenlikli ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz Özgür Hocam. Bizler de sizin turlarınızı keyif, merak ve heyecanla takip ediyoruz. Sizin de dediğiniz gibi Eylem bu turda çok iyi bir performans gösterdi. Turlarımız devam edecektir. Sağolun yeniden...

@ali cihan çelebioğlu

Yorum, destek ve katkılarınız için teşekkürler.
Erikli'ye geldiğinizde bu dönemlerde açıkta kalmazsınız.
Kamil ağbim konu hakkında size bilgi verecektir.
Şimdiden tatiliniz keyifli olsun diyelim...
Heyecanlanmakta haklısınız, uzun bir yol.

@umitbaydar

Kendinizi böyle çekimser alıştırmayın, telefondaki kontörler nasıl tek tek bitiyorsa, yaşamımızdaki günler de o şekilde bitiyor. Gün alabileceğimiz bir yer de yok etrafta. Neydi sloganımız: "Yapılmış, yapılmıştır..."

@Özcan Avcı

İncelikli yorum ve katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz. Sizin beğenmeniz bizleri mutlu kılar her zaman.

@mtsemiz

Bu içtenlikli yorumunuz için bizler teşekkür ederiz. Elimiz erdiğince keyifli ve tanıtıcı turları sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bir gün bu coğrafyada birlikte pedallamak dileğiyle...

@TÜRKER ÜNAL

Çok teşekkürler, yorum ve desteğiniz için...

@karakaya

Yorum ve katkılarınız için bizler teşekkür ederiz.

@Aziz Özkan

Bol fotoğraf ve aslında bol keyif, sıkı bir mücadele de vardı. Arkadaşlık, dostluk, ekip ruhu onlar zaten varsayılan değer...

@Deniz Taş

Beğeni ve yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Tüm turlarda benzeri bir soluğu yakalamaya ve bunu paylaşmaya çalışıyoruz. Teşekkürler yeniden.

@kardagli

Biz teşekkür ediyoruz yorum ve desteğiniz için.

@KAMİL TABAK

Sıkı bir turun hepimize farklı yansımaları oldu. Kamil ağbi dönüşte küçük bir kaza geçirmiş. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Çevreden geçip de yardımcı olmayan araçlar için ise denecek "hiçbir şey" yok. Umarım bir gün aynı durumda kalmazlar.
Tez zamanda iyileşip, Erikli'den dönüp turlara katılman dileğimizle, herkeslere özlettin kendini...

@kizak

Yorum ve beğenilerin için çok teşekkür ediyoruz Muammer hocam. Varlığın hep diyorum, hepimize güç ve mücadele azmi veriyor. Sizin turlarınızı da keyifle ve ilgiyle takip ediyoruz. Gönderdiğiniz her bir Kaz Dağı soluğu içimizi açmaya yetiyor. Kısmetse bayram sonrası bir Gelibolu turunda buluşalım ve birlikte pedallayalım. katkı ve desteğiniz için yenidne çok teşekkürler...

Geri