Scudo Sports

Keşan - 9dere Göleti [15.03.09]

Rahman Ketenciler

Daimi Üye
Tepki
499
15 Mart Pazar günü ile yaptığımız Keşan - Dokuzdere Göleti gezisinin ayrıntılarını aşağıda görebilirsiniz. Bir daha ki gezide görüşmek üzere hoşçakalın

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Fotoğrafı gerçek boyutunda görüntülemek için üzerine tıklayın...
(link)

Fotoğrafı gerçek boyutunda görüntülemek için üzerine tıklayın...
(link)

Scudo
Çok keyifli ama zamandan dolayı kısa sayılabilecek bir gezi oldu, ileriki günlerde daha uzun geziler yapmak dileğiyle.

panaromik fotoğraflar çok güzel olmuş , elinize sağlık

Kısada olsa tur'lamak güzel paylaşımınız için teşkkürler.

Mayıs yada haziran gibi yayla sahilde(yazlıkta) olucam oradaki parkurlar hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.Hatta zamanınız uyarsa birlikte pedallarız.

@Erhan22

Teşekkürler. Daha önce bu bölgede yapmış olduğumuz gezileri aşağıda görebilirsiniz. Eğer zaman bulabilirsem bu bölgedeki parkurları harita ve gezi notlarıyla beraber tanıtan bir blog hazırlamayı düşünüyorum. Sizi bu konudan haberdar ederim. Mayıs - Haziran da hafta içi hariç diğer günler birlikte geziler düzenleyebiliriz.
Keşan Gezileri

• Beğen
Tepkiler: Erhan22
Başlığı 9lu Deore göleti olarak okudum ne yalan söyleyeyim. Sonra güldüm kendime..
Fotoğraflar özellikle panoromik olanlar çok hoş.
Fotoğrafla ilgilendiğiniz belli. PS CS3 de mi birleştirdiniz yoksa başka bir program mı kullanıyosunuz. Ya da makinenizin marifeti mi?

@atbabacan

9lu Deore :D
Fotoğrafları beğendiğinize sevindim :rolleyes:
Fotoğrafları çekerken Fujifilm Finepix S5700 ve tripod kullanıyorum. Daha sonra Realviz Stitcher Unlimited 5.6 ile fotoğrafları birleştirip, Adobe Photoshop CS2 ve Photomatix HDR ile düzenliyorum.

güzel gezi olmuş ormanın içinden temiz hava bol gıda ...ayagınıza saglık..

Ayaklarınıza sağlık güzel gezi olmuş.Ayrıca fotoğraflar da süper. İyi pedaller...

çok güzel olmuş. ben forumda yeniyim.yükselti grafikleri nasıl hazırlanıyor öğretirseniz çok sevinirim hakan abi...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@adem canseven

Bunu için web sayfaları var.
Örneğin bu grafikler (link) adresinde hazırlandı.
O siteye giriyor, haritada başlangıç noktasından itibaren rotayı işaretliyorsun ve grafiği kendisi çıkarıyor.
Genel hatlarıyla böyle, siteye girince olayı çözeceğini tahmin ediyorum.
Zor bir sayfa değil.

Kısa da olsa, uzun da olsa bisiklet üzerinde olmak bir başka:) paylaşım için teşekkürler

• Beğen
@burak altınsoy

Kapımız her daim açık, her zaman bekleriz.
"Çocukluğuna dönmenin zamanı gelmiş":)

söylediğin siteye girdim.evet kolaymış.saolasın
cube ltd comp ile trek 6300 arasında kaldım. sence hangisi...

• Beğen
Ben Cube bisiklet kullanıyorum ve çok memnunum.
Kişisel tavsiyem bu yönde olacaktır.
Öncelikle Ltd Team sonra da Ltd Comp almak istediğim bir modeldi.
Firmanın elinde olmayınca Acid aldım.

Geri