Scudo Sports

Kerpe Turu:28-29 Temmuz-Velosipet ile iki cevelan

bisiklet-motosiklet kıyaslamasına gelince bence insanlar güzel bisiklete, güzel yapılan işe saygı duyuyor. kaskla, gerekli aksesuarlarla ve profesyonel bir görünümle bisikleti tamamlayabiliyorsanız eğer kesinlikle bakışlar değişiyor.

hatta gölcük oto sanayiinde seleyi sıkmak için allen anahtar almaya biyere girdiğimde servisteki çocuklar opel corsayı yanaştımadılar, bu bisiklet arabadan pahalıdır diye...:D halbuki o kadarda pahalı bi bisiklet değildi ki. ama yaptığım işe saygı duyuyorlardı sanırım. sorular, meraklı bakışlar... böyle bi ilginin 1500-3000 tl.lik motorlara gösterildiğini sanmıyorum.

bikeresinde de yalovada yol sorduğum adam gölcükten yalovaya bisikletle geldiğimi öğrenince nasıl bi bisiklet bu diye bisikletime bakmak için bisikleti bıraktığım yere kadar gelmişti. "-Sen tam teşkilatmışsın yahu" demişti. bisiklete ilgi güzel yani.:)

Scudo
temizlik imandan gelir diye bir söz var eskilerden ama nasıl bir iman buyrun siz bakın,birde ayinesi iştir kişinin insanın lafa bakılmaz! kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değildir!
nerde kuytu bir yer içi çöp dolu inanın!

Kaptanım bana misafir olduğunuz için teşekkür ederim. Keşki daha fazla zamanınız olsaydı da daha çok gezdirebilseydim sizi.

Berk

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
Geri