Scudo Sports

Keramet Köyü... Orhangazi, İznik gölü...

@Cihan Bilgiözü

Valla kardeşim bu turda eksik olan en önemli unsur sendin umarım birdaha ki turda beraber bu güzellikleri yaşarız. saol var ol

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Scudo
@Aylin NUR

Teşekkürler Aylin.. Uzun süre su altında balıklarla takılınca azda olsa benzerlik oluyor tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Abi Harika tur yapmışız ya :D Hele hele tavukları hüplettikten sonra o rampalarda böğrüme sıkışan tavuklar :D bi başkaydı :) İnşallah tekrar başka turlarda görüşmek üzere :) Ayaklarımıza sağlık Kadir hocam elinize sağlık tavuklar resimler harika :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Kadir Kardeşim, herzaman ki harika gezilerinizden birini daha yapmışsınız. Kaplıca harika olmuştur diye düşünüyorum. Zira sıcak suyu korkunç severim, ekibin ayaklarına sağlık,resimler ve anlatımlar içinde ayrıca teşekkür ederim. Sağolun, sağlıcakla kalın.

• Beğen
Merhaba;

Orhangazi yolunu hiç denemedim. Bu turun toplam km nedir? Ayrıca çok kamyon trafiği olduğu ve yolun bozul olduğunu yazan arkadaşlar vardı diğer konularda.Ne dersiniz?

gerçekten çok güzel kareler ...

• Beğen
ne kadar keyifli bir tur gerçekleştirdiğinizi resimler yerteri kadar anlatıyor.tura katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık...

• Beğen
@cemil can

Çok teşekkürler.. sağlıcakla kalın..

@ENGİN ÜNVER

Eyvallak çok teşekkürler :) bende aynı sizin gibi su delisiyimdir su oldumuydu neşem keyfim yerine gelir geneldede suyun olduğu yerler gezi düzenleyipgezen birisiyim... dediğiniz gibi ankara bu konuda biraz fakir bir coğrafyaya sahip su için biraz dışarıya doğru pedal çevirmeniz gerekecek :) sizinde yolunuz açık olsun sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Cihan Bilgiözü

Cihancım sevgili kardeşim merhaba :) öncelikle sensiz bir tur yapmış olmanın verdiği burukluk içinde sana bu cevabı yazıyorum :( ayrıca teşekkür ediyorum dileklerine gönülden amin diyorum :) bizi orhangazi rampalarında görüpte yanımızdan hızlı araçla geçip gittiğin içinde kınıyorum :D çok şiirsen bir cevap oldu biliyorum :D kendine iyi bak kardeşim en yakın zamanda görüşmek dileği ile

@Ferhat Fırat

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak yolun gayet düzgün ve geniş emniyet şeridine sahip olduğunu söyleyebilirim. Emniyet şeridinde bazen küçük cam kırıkları içinden gitmek zorunda kalınabiliyor (lastiği patlatmıştım Orhangazi-Yalova istikametinde). Kamyon-otobüs var elbette ama anormal bir yoğunluk yok.

@Hasan Bahri Toros

Hasan kardeşim çok teşekkürler beğendiğine sevindim :D

@Mehmet Ser

Tavuk canavarı mehmet afiyet olsun tavukları hüplettin en önde yalovaya pedal bastın :D dün akşam idman çıkışı o motorcu bizi geçtiya ona yetişememek beni maffetti :boese157: neyse flaş belleğimi getirmeyi unutma perşembe akşamı görüşmek üzere, bu arada umarım dileklerimiz tutmuştur eşşek arısı onun dilini sokmuştur sen kim olduğu biliyorsun :D

@TurgutRiis

Turgut pilleri şarz ediyormusun :) Dönüşte senin pilin epey zayıfladı :) Önceki turda izmit kirazdereden dönüşte sana yetişemiyorduk :D

• Beğen
@Zeki.Alper

mangalsız tur olmaz zeki, turun zevki orda :D dediğin gibi anlatılmaz yaşanır antalya turlarımız güzeldi umarım tekrarı olur kendine iyi bak hoscakal zeki..

@Muratcan Gümüş

Yaa Akdeniz gibisi yok tabi ama orası uzaklarda kaldı şimdi ılıcalarda idare ediyoruz muratcım :D burası akdenizin yanında devede kulak gibi ama bundada vardır bir keramet :D Muratcım kendine iyi bak görüşmek dileği ile.. beni uydudan değil forumdan takit et :D :D

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
@Aylin NUR

Aylin hanım çok teşekkürler ayılıp bayılmayada ılıca suyu iyi geliyormuş diye kulağıma geldi :D buralar sana yakın yerler avucunun içi gibi biliyorsundur sanırım bize, rehberlik edersin diye bekledik ama yoksun :D azimle pedal çeviren heryere azimsiz adama bisiklet negerek böyle bir laf vardı ama tam toparlayamadım sanırım :D turgutta balık gibi suyun altından cıkmadı desek yeri yani... azimle pedal çevirip kazasız turlar yapman dileği ile:) kendine iyi bak sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

• Beğen
aahahah nedense ben oturduğum yerden eğlendim :D çok güzel bir gezi olmuş. en çok su altı fotoğraflarınızı beğendim bi Hasan abinin yok :eek: tavuk ve civcivlerinin fotoğrafına güldüm :D çok güzel onlarda. ha unutmadan bi ton martı fotoğrafım oldu :p geç de olsa gördüm fotoğrafları hocam. paylaştığınız için teşekkür ederim :) salı günü görüşmek üzeree :rolleyes: herkesin ayağına sağlık :)

bol pedallamalar ;)

@Nurşafak Arvas

Çok teşekkürler Nurşafak sen eğlenesin diye bizde eğlenceli bir tur yaptık :D
Hasanı suya girmeye zor ikna ettik suyun altına o biraz zor girer, o sadece suyu bardakta seviyor :) tavuk ailesi pek hostu :) kendine ve martılara iyi bak gör,şmek üzere hoscakal :)

• Beğen
Geri