Scudo Sports

Keramet Köyü... Orhangazi, İznik gölü...

Scudo
Herkesin hem fikir olduğu gibi bence de çok güzel bir tur olmuş. Gerçekten sizi kutlamak istiyorum. Hele Yalova'nın o rampalarını nasıl çıkmışsınız inanılır gibi değil. Tebrikler. Allah güç kuvvet versin. Nice kazasız belasız turlar dileğiyle.

@Cihan Bilgiözü

Teşekkür ederim Cihan kulaklarını çınlattık. Turgutun pilleri sayesinde rampaları aşıyoruz :D Kadir abi resimler harika çıkmış eline sağlık :in:

@Engin Ertekin

Aynı olayı bende geçen sene yaşamıştım ılıcayı görüpte sort yüzünden girememek hakikaten kötüydü ama bu sefer tedarikli hususi yüzmek ılıcaya girmek için geldik ve hakikaten harika oldu... çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın :)

@Soner Sarihan

Çok teşekkürler Soner bey.. tura cıkmaya cumartesi gecesi karar verdik çok ani oldu.. bu tarafa ikinci bisikletle gelişim diğerindede aynı şekilde yazmıştınız, umarım 3. iznik yönü turumuzda sizinle karşılaşmayı umuyorum, sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

Evet çok teşekkürler oldukca güzel bir gündü :)

@ilyas yiğit

:eek: :boese157: :D :( :cool: :rolleyes: :mad: :) :p

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
@adem er

eyvallah teşekkürler

@sokol yeşil

çok teşekkürler... evet bursada kalınabilir iznik gölü etrafında kalınabilir zaman ve imkan meselesi :)

@yilmaz kaynak

teşekkür ederim... :)

@Emir Tetiklitop

evet haklısınız Allah özenle yaratmış harika bir yer hayran kalmamak elde değil... çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın

@sakir yetisen

Çok teşekkürler Şakir bey. ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum :) antalyaya selam ve sevgiler sağlıcakla kalın :)

@Tolga Ayla

:D kim tutar seni :) atın ölüme arpadan olsun misali, bisikletcinin ölümü rampadamı olsun diyorsun :) rampada kim ölmüşki sen öleceksin hele bisiklet üzerinde, bu yüzyılın icadı, ölmek şöyle dursun, insanın ömrüne ömür katıyor...

seni tekrar uzun yollarda ve sağ salim rampalarda görmek dileği ile :D sağlıcakla kal

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Kadir abi yine mangal sefası yapmışız.. Seninle özledim be abi ya nasıl bir keyiflidir o mangal ve tur sefası anlatılmaz yaşanır yani arkadaşlar benden söylemesi.. Antalya ya geldiğinizde tekrardan görüşrüz selamlar

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Kudret abi teşekkürler... Keramet köyünün ılıcası şifa dağıtıyor bizde nasiplenelim dedik :) asıldık pedallara iyide ettik güzel tur oldu Hasan"a ve tüm ekibe iyi geldi... abi uzun yola 50 küsür kişi geleceğini sanmıyorum ama performansı iyi olan arkadaşlar gelirler özellikle burayı hiç görmeyen kişiler mutlaka görmeli bence harika bir yer.. trenle seyehat kalabalıkta problemli olur kanaatindeyim...

• Beğen
Keramet Ilıcası :eek: aman tanrım o nası bi yer tam çümmelik :D

çok beğendim harika bir gezi olmuş.. fotoğraflar yine şahane.. manzara, yollar, arkadaşlar hepiniz harikasınız.. ayaklarınıza ellerinize emeğinize sağlık paylaştığınız için teşekkür ederiz.. eksik olmayın..

• Beğen
@harunkenan

Çok teşekkürler.. kışın soğuk olur kanaatindeydim ama siz tecrube etmişsiniz o halde tekrar kışın gidip ılıcaya girmek lazım ama dediğiniz gibi çıkınca rüzgar ve soğuk yememek şartı ile... fotograf makinan nikon D 80
su altı fotografları ise olympus8010..

• Beğen
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

çok teşekkürler. nasip kısmet neden olamasın :)

• Beğen
@TurgutRiis

Çok teşekkürler kardeşim Allah razı olsun.. insan yaptığı işi severek yapınca hakikaten güzel oluyor ama sizlerle tabi, iyiki varsınız sende sağol var ol kardeşim yine yeni bir turda pedallamak dileği ile, sağlıcakla kal selam ve sevgiler.. :)

@tuğba durmuş

Çok teşekkürler Tuğba.. Turgut balık gibi suyun altında üstünde poz vermek onun için sorun değil :D fotografların güzelliği Turgutun mahareti :) kendine iyi bak Tuğba sağlıcakla kal

• Beğen
Kadir abi ben bu kaplicanin suyuna bayildim:D super bir yermis burasi..Oncelikle seni ve ekibini tebrik ediyorum harika bir gezi olmus.Ellerinize ayaklariniza saglik olsun.Manzaralar,tabiat ,kaplica ve gol hepsi de bir birinden guzel..Valla azminize hayranim masallah..Bizlerde sizin sayenizde tabiatin guzelliginden nasipleniyoruz.Paylasimlariniz icin cok tesekkurler..Bu arada, Turgut supersin ya suyun altinda bu ne rahatlik masallah balik gibisin:D

• Beğen
bizde keremet köyündeki ılıcaya gitmiştik çok beğendik umarım bu sene içerisinde tekrar gideriz :)

• Beğen
Geri