Scudo Sports

Kenhill black blue yeni makinam

Emre Özhan

Forum Bağımlısı
Tepki
954
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
not:yetkili arkadaşlar benim diger konuyla birleştirmezseler sevinirim çok karışıklık oluyo sonra

uzun süredir foruma girmiyodum çift amortosor ile başlayan bisiklet sevdası hala devam ediyor cromoly kadro kenhill ile...... tam 1 sene oldu aşagıdaki linkte geçmişten bugüne yolculugummu diyeyim artık ne diyeyim:) 6000 km olmuştur 1 senede aşagıdaki linkten bakın degişimlere
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=750239#post750239
en son bisan mountain kadrosu vardı bende bir tanede maşası vardı çift amortosoden kalan maşa,kadro,gidon,gidonbogazı,ön attırıcı,seleborusu degişti eskiden full çelik olan bisikletimin çelik yeri kalmadı bu kadronun oversize olması cromoly olması arkada kulakçıgı olması eh birazda bisandan daha tipli olması beni cezbetti .. bu arada toplamamda yardım eden Fehmi avni abiye teşekkürler emegi geçti şimdi fotolara geçelim
bu arada çelik maşadanda kurtuldum onun yerine aliminyum rst 281r maşa geldi maşa 1850g
bisiklet 15 kg civarı bisandan çok daha konforlu

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Woouuwwww özellikle son fotoğrafı çok beğendim.Tourney'i çok güzel parlatmışsın. ;) İnşallah daha iyilerine sahip olursun , bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
her hafta yürüyen aksamı bakıma sokarım ben sondan 4. foto anlatıyor zaten:D

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
çok güzel kareler yakalamışsınız.inşallah ileride daha iyilerine sahip olursunuz.güle güle kullanın.

• Beğen
güzel toplamışsın.ben ne zaman yapacam şu 6000km leri acaba merak ediyorum:)
daha 1000 e ulaşamadım 4 ay oldu

• Beğen
bu kadronun modeli kaos tu galiba nette kenhille ilgili bir bilgi bulamadımda sokakta gördüm kadronun aynısını

güle güle kullanın

• Beğen
Emre hayırlı olsun konunu daha yeni gördüm.Yeni bisikletin daha güzel olmuş.

• Beğen
Güzel bir bisiklet çıkmış ortaya.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
şimdi bu bisiklete siyah v jant ile yeni lastikler eklenecek

Geri