Scudo Sports

kendinize fazla güvenmeyin

Tepki
5
bursada misi deresenin kenarında uzanan dar ve güzel bir patika var bugün orda bisiklet sürerken bir anlık dalgınlık yada şanssızlık eseri tehlikeli olabilcek bi kaza geçirdim yerdeki küçücük ağaç kökü yüzünden ön tekerim kaydı sırtım direk boşluğa düştü son anda tutunarak kurtuldum bisikletse üstümden yuvarlanarak dereye uçtu koşup ilerde derenin sakinleştiği yerde dereye atlayıp bisikletimi aldım. az kalsın bisikletimden oluyordum başımda ihamlkarlıktan ötürü kaskımda yoktu şans eseri kafamı vurmadım belimde ve kollarımda yaralar var. devamlı arazide bisiklet süren biriyim kendimi deneyimli ve zinde olarak görüyorum ama bazen yetmiyor özellikle bu tarz tehlikeli yerlerde çok dikktali olun. allah sizleri korusun.bol pedallar

Scudo
öncelikle geçmiş olsun birkez daha söylemekte sakınca görmüyorum bisikletinizi hangi amaç için kullanıyorsanız kullanın kaskınızı başınızdan eksik etmeyin birşey olmaz düşüncesi daha önce bu fikri savunan şimdiki rahmetlilerin en büyük hatasıydı
kafa giderse sermaye de gider sağlıklı pedallar

Geçmiş olsun, tekrarını yaşatmasın Mevlam...

Geçmiş olsun.

Bakkal, market, komşu mahalle falan neyse de, öyle bir ortamda kasksız dolaşmak nasıl bir cesaret, çözemedim. :) Neyse, dersinizi almışsınız nihayetinde.

Geçmiş olsun her daim dikkatli olmakta fayda var , tehlikenin nereden gelecegi hiç belli olmuyor çünki...

Bir anlık dalgınlık beraberinde kötü sürprizleri getirebiliyor. İki gün önce sahil yolunda güzel güzel giderken bir anda kendimi kaldırıma çıkmaya çalışırken buldum. Durmasam sağ tarafıma doğru yükselişe geçiyordum. O an kafam dalgın ve ödemelerim ile ilgili derin düşüncelere dalmıştım. :D

Size de çok geçmiş olsun.:)

geçmiş olsun, ne kadar tecrübe olsada kazaya dur diyemiyoruz

Geri