Scudo Sports

Kendinden yapışkanlı lastik yaması ne kadar etkilidir ?

@chnkrmz
Lastik zirhi tavsiye ederim ;) Israrla ve yillarca kullanmadim. Gecen yil Agustos sicaginda 1 haftada 9 kez yama yapinca o sinirle aldim. Slime ile ayni gramaj belki daha hafif. Ic lastik bir sebepten kullanilmaz hale gelse slime da bosa gidiyor ama lastik zirhi oyle degil :) Yeni ic lastiklede kullanmaya devam edebiliyorsun ;)
Tek problem yanal bir cisim veya darbe alirsan ise yaramiyor. Gelgelelim neredeyse 1 yila yakindir lastik patlatmadim. Bunu dedim ya aksama patlar artik :p

Scudo
@suat akman oda var abi patlak önleyici şeridi diyon dimi :D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Slime marka 20 tl lik 6 lı yama setini aldım 4 küçük yuvarlak 2 büyük yama mevcut çok memnunum

Güncelleme için yazayım. Yukarılarda bir yerlerde kendinden yapışkanlı yama için olumlu görüş belirtmiştim. Ancak dün cumartesi turumuz öncesi sabah kalktığımda lastiğim inmiş bir şekildeydi. Açtım lastiği baktım decathlondan aldığım kendinden yapışkanlı yamanın yapışkanlığının geçtiğini ve lastiğin hava kaybettiğini anladım.
Tura geç kaldım, arkadaşları beklettim. Kesinlikle önermiyorum. Sonra ne mi yaptım. 5 liralık klasik yamaları yapıştırdım ve yoluma devam ettim çok da güzel oldu. :)
WP_20150919_07_44_18_Pro.jpg WP_20150919_07_44_18_Pro.jpg WP_20150919_07_44_18_Pro.jpg

Geri