Scudo Sports

Kendinden jelli lastiklere hava basamamak

@Yoldaki SoloTürk
Aynen bu.İnce uzun olan presta,kalın kısa diğeri.:koptum:
Diğer yandan prestalarda kendinde jelli olabilir,harici ilave edilmiyor diye biliyorum.Çünki iğnesi çıkmıyor,çok zorlamama rağmen çıkmadı...
Benim kullandığım iç lastik araba sibobu olarak tabir edilen siboplu lastikti.Çok sık sibop bozulması yaşadıydım,3-4 tane sibop değiştirmiştirim. Siboptan ötürü hava vurmakta zor oluyor,sibobuda jel tıkıyordu.Çıkartıp görünürdeki kısımlarını temizliyordum ama yinede düzgün çalışmıyordu.Birde kullandığım jel,lastiğin içinde bildiğin ip yumağı gibi hal almıştı.Sibop çıktığında içinde öyle akan bir sıvı göremedim.Kısacası ya ben kullanamadım ya da kullanışsız bu harici jel ilave etme yöntemi.Üstelik ağırlık yapması ve balansıda etkiliyor gibi.

Scudo
@-Skynet-

Sonradan ilave edilen jel iğne Sibop tabir edilen presta sboplu iç lastiklere de ilave edilebiliyor, decathlondan almıştım dönüştürücü adaptörü içinden çıkıyor. Ben kullanmadım gerçi.

Sıvının sibobu tıkaması sonucu hava basılamaması benim de sorunum olmuştu.

Lastiği boşta çevirdiğimde sıvının lastik içinde dağılmaya başladığı ilk turlarda sarsıntı sorunu oluyor sonra daha stabil dönüyor. Sürüş esnasında bi sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Geri