Scudo Sports

Kendin Yap! Ortopedik Bisiklet Sırt Çantası

Merhaba Cengiz Bey,

Forumda "kendin-yap" başlıklarını gördüğümde "Oh be! Hep tüketecek değiliz ya, biraz da kendimiz bir şeyler yapalım!" diyorum içimden. Yarın-öbür gün bir zombi saldırısı olur da dünyayı kurtarmak gerekirse bunu sadece kendin-yapçılar başarabilecek. Bu sebepten adınızı yazdım bir kenara. Herhangi bir zombi saldırırısı, göktaşı çarpması veya nükleer felakette görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın.

http://www.onepagenews.com/wp-content/uploads/2013/03/Cataclysm-meteor-impact.jpg

http://interestingengineering.com/wp-content/uploads/2013/05/pripyat-1.jpg

http://static.comicvine.com/uploads/original/14/146991/3665293-0437019447-zombi.jpg

Scudo
@Yusuf Yılmazvural

İlgi alaka icin tesekkur ederim yusuf bey. Cok doğru tuketim toplumu olduk çıktık. Aman şu zamanda başımıza baska bir felaket gelmesin. Hayat paylaştıkça güzel...Fikir çok destekçi yok imkanlar bu kadarına el veriyor.

@Yusuf Yılmazvural

İlgi alaka icin tesekkur ederim yusuf bey. Cok doğru tuketim toplumu olduk çıktık. Aman şu zamanda başımıza baska bir felaket gelmesin. Hayat paylaştıkça güzel...Fikir çok destekçi yok imkanlar bu kadarına el veriyor.

Düz yürüyüşlerde çok mantıklı ama bisiklette öne doğru eğiliyorsunuz. Baskı artmıyor mu?

@halil ibrahim duran

Elbette bir baskı yapıyor ağırlığa bagli olarak ama normal kullanimda bu baskı ağrı yapıyor fakat bu sekilde kullanimda cantadan gelen enerji titreşim baskı vs tipki bel yastiginin sandalyede yarattığı hissi veriyor rahatlatici bir etki gibi diyebirim şöyle ki baskıyı yapısı gereği daha fazla alana yayiyor buda rahatsizlik etkisini hafifletiyor.

helal olsun demekten başka diyecek birşey yok, bravo...

nöbetçi oldugum haftalarda yanımda taşıdıgım labtop çantasını taşımada benim çok işime yarayacak.

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
Kendi yaptığınız bir icatla yaptığınız 10 km eminin çok keyifli geçmiştir. İnsanın kendi yaptığı buluşu kullanması ne güzel bir hazdır.
Kullandıkça artılarını ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
Cengiz'cim bravo, tebrik ederim. Çanta taşıma benim içinde sıkıntı yaratıyordu. Oto aksesuar işinin içinde olmama rağmen hiç aklıma gelmedi sırtlık kullanmak. Seri üretime geçersen sırtlık tedarikçin olurum. :) İlk çantalı turda deniyorum. Not:Kurtdoğmuş resimlerinide göremedik. Paylaştında ben mi göremedim acaba?

• Beğen
@Barıs Yazıcı

Teşekkür ederim barış abi ;) Tur fotoğraflarını atarım özelden...

bugün akşam bir şöyle bir gezeyim dedim. (dudullu - bostancı - dudullu )
nöbetçi oldugumdan laptop da yanımda mecburen. Sizin çözümü uyguladım. Şahane oldu. En az iki kat daha az terledim. Çanta da kuru kaldı. Allah sizden razı olsun.

• Beğen
@Fatih Tepeköy

Çok sevindim denediginize bu sekilde yaygınlaşmasını ve geliştirilmesini umuyorum. Dua almak ne hoş iyi günler de kullanın...

geçen haftalarda istanbul yarımada turu yapmıştık,sırt çantam ufak ve nerdeyse boş olmasına rağmen,sıcakta resmen sırtım pişmiş sırılsıklam olmuş ve çanta da haliyle ıslanmıştı,mükemmel bir düşünce,aklınıza ve elinize sağlık,en kısa sürede uygulamaya geçirip detayları paylaşacağım..

• Beğen
c.öz kardeşim. buluşunu yaptık güzel oldu :)
fotoğraf olarak ta paylaştım başka konuda.

• Beğen
allah razı olsun kesinlikle yapacagım bir uygulama cok teşekkürler

• Beğen
Daha gelişmişi için o filede kullanılan kumaşın çabuk-kuruyan olmasını bekliyoruz. 0 ter ile kurtulabiliriz belki o zaman :D

sırt cantasını nasıl terlemeden kullanırım die dusunurken karsıma cıktı bu konu :)

Geri