Scudo Sports

Kendin yap(ma) tayt

@enqinHLC ben yastığı genelde sarılmak için kullanıyorum. yastık yere düştüğünde uyanıyorum çünkü kolarım boş kalıyor :D yerden alıp tekrar uyumaya devam :D :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
Scudo
@chnkrmz bu hep serin bende daha çok sarılabilirsin. :D

@chnkrmz sen yakında tost makinasından havalı maşa , soba borusundan gidon filanda üretmeye başlarsın :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz yandan fırlamalı köpek kovucu ninja yıldızı projeni merakla bekliyoruz hahaha :D

@chnkrmz

ilkönce tebrik ederim güzel çalışma, Bende bisiklet turnuvalarını eurosportda izlerken kıçları ağırmıyor derken popo bölümünde süngersi bir şey görünce demek o rahat tutuyor diyordum. Bende bisiklet alırsam popo için resimlerdeki gibi birşey yaptıracaktım anneme ama ben kol vatkasını düşünüyordum yumusatıcı niyetine. Resimli paylaşımın güzel olmuş , annem terzi olduğundan senden çalıntı yaparak:) annem kesin bir şey uydurur. ve çalışma takım çantan (yoğurt kabın) bitirdi beni Türk olduğumuz biryerden belli olmalı dimi :)

@ayhan53ismail daha iyisini yaparsa bana foto at bende güzel bişe yapayım bu biraz ilkel kaldı yaptığım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz

kaleci olmaya çalışırken annem bi kaleci taytı yapmıştı yanlarına sünger koymuştu , vucut kasları yapanlarındaki baklava dilimlerinden ,birde ön baçağa marka dikmişti. Ey gidi annem İnternetde o zaman yok nasıl bi hayal gücü,
neyse oğlunun poposuna taş batmasın diye dikti ama taytdan sonra bel ağrısı yüzünden kaleci olamadık duygulandım. Senin yaptığın ilkel değilde , kangurudaki gibi ilk hurç gibi yapıp sonra yerleştiriyor galiba yöntemi basit biraz da hayal gücü. Yaptırırsam resim atarım tabi :)

@chnkrmz ilk prototipler bilgi vermek demo göstermek amaçlıdır. Versiyon iki olunca tam kullanıma uygun haline gelir :D

@enqinHLC benim hafızalı süngeri edinmem lazım "ver. 2.0" için :D

@chnkrmz normalde hoca okumadan pamuk tıkamak olmazda tayt içine tıkasak pamuğu :koptum:

@enqinHLC

Pamuk koyarsında sindiği zaman Pamuğu ters cevirmen lazım pamuğu bisikleti tepetaklak kullanmak gerekir veya güneşli havalarda popo kısmı güneşe gelecek şekilde havada bisiklet sürmek gerekir. :) Pamuklu yatak kullananlar bilir.

@ayhan53ismail ben genelde sert zemin tercih ettiğim için hiç bilgim yoktu bu konuda. Nerde olsa uyurum misali var bende genelde klavye üzerinde yüzümde tuş izleriyle uyanıyorum. Yada halıda halının izi çıkmış olarak falan :koptum: yatak harici heryerde uyumayı seviyorum :koptum:

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
@enqinHLC @chnkrmz Bu işin esas üreticisi Form Sünger ama öyle herkese satarlar mı bir parça bilmiyorum

Geri