Scudo Sports

Kendin Yap! (500 lümen aydinlatma)

Scudo
Şu LED teknolojisi harika. özellikle bisiklet ve doğa sporları için biçilmiş kaftan. az enerjiyle, hafif, uzun süreli aydınlatma sağlıyor. Bir de şu LED ışığındaki odaklama ve ışık renk tonuyla ilgili sorunları çözdüler mi iş tamamdır.

iyi de malzemelerin teminini nasıl yapacağız :(

yapan var mı :)

çok parapsikolojik duruyo müthiş bişey..teşekkürler paylaşım için

Malzemeler temin edilebilir, tek ugrastiracak olan ledler olur muhtemelen. Yuksek gucl led su anda piyasada var mi bilmiyorum. Ama yapan kisi Philips'in urunlerini kullanmis, Philips Turkiye ile gorusulup istenirse temin edilebilir gibime geliyor.

Hocam ben o led ler ile odayı aydınlatırım piyasada varsa kesin almakl azım

Karaköy selanik pasajı :)
High power led olarak geçiyor. Selanik pasajındaki "eko elektronik"te satılıyor; en son oradan aldım. Tanesi 10 YTL. 3Volt DC akım ile çalışıyorlar.

Not: Merceklerinide aynı yerden bulabilrsniniz.

tane si 10 ytl mı agzım acık kaldı cok asırı pahalı

Yeni bir teknoloji olduğundan olsa gerek. Fiyatını ilk duyduğumda bende şaşırmıştım. Gözle direk baktığınızda geçiçi körlüğe sebep olabilecek güçte.
flux veya normal mercekli ucuz ledleri paralel bağlayarakta güçlü bir ışık kaynağı elde edebilirsiniz.

yanlış görmediysem fiyat, pilleri dahil 60$. böyle birşeyi Türkiye'de 10-15 ytl gibi bir fiyata mal etmek komik olacak.

merhaba erol,
yapabilir miyiz bilmiyorum ama benim bir arka bir ön lede ihtiyacım var. nereden bulabiliriz? perşembe akşamı yeni bisikletimle gelicem inşallah ama gece tehlikeye atmak istemiyorum grubu.. senin evin ilerisinde oturan arkadaşa söylesek getirir mi acaba benim için. bildiği bir yer varmış o tarafta.

merhaba emre bende teli var mesaj atıyim getirmeye çalısın
ayrıca merak etme ışıksız fazla bişey olmuyo ben de hiç ışık yok yani bu hafta bulamasak bile haftaya kesin buluruz

bugün bisikletle beraber led de aldım. aramana gerek kalmadı, teşekkür ederim.

Geri