H herbil Daimi Üye Kayıt 14 Nisan 2009 Mesaj 376 Tepki 360 Şehir Adana 15 Ekim 2010 #1 (link) da gördüğüm projeyi paylaşmak istedim. Daha önce de bu sitede bisikletle ilgili projeleri görmüştüm. Bunu da incelemekte fayda var. Bağlantı : (link)
(link) da gördüğüm projeyi paylaşmak istedim. Daha önce de bu sitede bisikletle ilgili projeleri görmüştüm. Bunu da incelemekte fayda var. Bağlantı : (link)
A Ahmet Turan BABACAN Daimi Üye Kayıt 8 Ocak 2008 Mesaj 324 Tepki 241 Şehir Denizli Bisiklet Colnago 29 Kasım 2010 #2 çok Ağır olmuş gibi duruyor. Malzemeden kaçınmamışlar Daha makul özellikle 2 tekerlekli modellere yoğunlaşmalı..
çok Ağır olmuş gibi duruyor. Malzemeden kaçınmamışlar Daha makul özellikle 2 tekerlekli modellere yoğunlaşmalı..
B BİSİKLET TASARIMCISI Üye Kayıt 8 Mayıs 2008 Mesaj 5 Tepki 1 Şehir SAKARYA 2 Ocak 2011 #3 evet recumbentlerdeki prensipler hafiflik vede daha hızlı olması açısında önden cekişli elle çevrilebilen bisikletler arka 26 inç ön 24 inç olan modeller hız bakımından diğerlerinde daha iyiler.
evet recumbentlerdeki prensipler hafiflik vede daha hızlı olması açısında önden cekişli elle çevrilebilen bisikletler arka 26 inç ön 24 inç olan modeller hız bakımından diğerlerinde daha iyiler.