Kendi Çekimim Test Videoları

Ahmet.YILDIZ

Aktif Üye
Kayıt
18 Mayıs 2016
Mesaj
178
Tepki
324
Yaş
38
Şehir
ordu
İsim
Ahmet YILDIZ
Sj 4000dbpower aksiyon kamerası bisiklet sürüş testi

Piranha HD aksiyon kamera araç kamerası olarak kullanım testi

Lg G5 4K görüntü ve Zoom testleri


Bu arada videoları beğenip kanala abone olursanız sevinirim..
 
Scudo

A.l.t...

Daimi Üye
Kayıt
8 Mart 2016
Mesaj
264
Tepki
367
Yaş
49
Şehir
ankara
İsim
BUHARİ A.
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Şehir - Tur
LG G5 in kamerası gerçekten güzelmiş.Çekimler çok net şarj sıkıntısı yaşıyormusunuz.Sanki şarjı az gidiyo diyenler varda..
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet.YILDIZ

Ahmet.YILDIZ

Aktif Üye
Kayıt
18 Mayıs 2016
Mesaj
178
Tepki
324
Yaş
38
Şehir
ordu
İsim
Ahmet YILDIZ
Lg markasına nedense telefon konusunda soğuktum ama denkgeldi ve bu telefonu aldım kamerası beni çok şaşırttı almadan önce internette kamer karşılaştırmalarını izlemiştim ama açıkcası inandırıcı gelmemişti ama doğruymuş netlik ve renk tonları konusunda çok iyi. 4k video çekerken 5dk. kayıt a izin veriyor sonra kaydı durduruyor tekrar başlatmanız gerekiyor araştırdığım kadarıyla kamerada ısınmaolmasını önlemek için buşekildeymiş. zaten full hd60fps video kaydındada uzun süre çekimde ısınırsam kapanırım gibi mesajlar geliyor. ama bu telefonu düğün kameranlığı yapmak için almadıysanız süre yetiyor gibi yinede bi sınırlama olması insanın canını sıkıyor.

şarj konusuna gelince telefonu aktif kullanan birisiyim ve akşamı rahat buluyor. telefonun ekran ışğını ve tüm özelliklerini full açık kullanan biriyim asla kısık ekran ışığıyla kullanamam. telefonun hızlı şarj özelliği var zaten. akşama kadar yeten şarj yatana kadar aktif kullandırırmı orası şüpheli ama orda bi tekviye ister gibi

şarj konusunda ben farklı bir sıkıntı yaşadım ama anladığım kadarıyla yazılımsal bir hataydı şöyleki; sabah 8 de şarjdan çıkardığım telefon 9.30--10 gibi şarjı bitirdi ve aşırı ısındı kapattım açtım felan uğraştım olmadı sonra tekrar şarj ettim baktım yine ısınarak aşırı hızlı jarı bitiyor o sırada telefonu formatlamak geldi aklıma komple sıfırlayarak format attım telefon düzeldi normale döndü. anladığım kadarıyla içerisinde yüklü olan programlardan birinin yaptığı bir hataydı başka bir anlam veremedim. genel olarak telefondan memnunum en yakın rakipleri ile arasında deli fiyat farkı olmasına rağmen. amiral gemisi telefonlar ile herkonuda kapışır.

bu arada tecrübe olarak kullandığım telefonlar : iphone 5-5s-SE-6s samsung note5-s7-s4-a3-a5 lg g3 sony z2-z3-c5ultra blackverry passport
 

A.l.t...

Daimi Üye
Kayıt
8 Mart 2016
Mesaj
264
Tepki
367
Yaş
49
Şehir
ankara
İsim
BUHARİ A.
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Çok teşekür ederim. Bu telefonla ilgili aklımdaki bütün soruların cevabını aldım düşünebilirim bunu...