Scudo Sports

Kendi çantamı kendim yaptım

Çok güzel olmuş eline sağlık :)
Bende mtb bisikletimde bagaj yeri yok diye.Sele altı bagajı demir destekler ve reflektör bağlama aparatlarıyla destekliyerek bagaj yaptım ama normal heybeler çok önde kaldığı için ayağımı sürtmekten çok az farkla kaçırıyor.Bende böyle bişeyler yapma peşindeyim ama vakit bulamadım görünce çok hoşuma gitti.Bu gazla ertelediğim bu işi bitirirm inşallah :D

Scudo
Plastik kap kacaktan yapılmış vasat birşey bekliyordum açıkçası :) Çok başarılı olmuş tebrikler :eek:ha: :alkis:

Şahane olmuş !! Aynen sizin gibi ben de her yerde inceliyorum bu tarz heybeleri ama içime sinmiyordu. Zaten katlanır bisiklet almayı düşünüyorum, ona uygun ebatlar bulunur mu diye düşünürken biraz dikişten anlasaydım kendim dikerdim demiştim. Bir nevi hayalimdeki şeyi gerçeğe çevirmişsiniz :D Ellerinize sağlık. Postanedeki kumaşları kullanmanızda artı bir güzel fikir ! Yaratıcılık budur işte ^^

Herkese teşekkürler arkadaşlar kadro üstü çanta çalışmasına bu hafta başlarız inşallah bayram malum geziyoruz bayramda bol bol yapım aşamaları ve yeni tasarimlarimi paylaşacağım hepinizle

• Beğen
Tepkiler: ibrahim Ö.
Bir tane marka var motosiklet çantaları üretiyor kurucuları zamanında yokluktan kendilerine çanta yapmışlar paraya ihtiyaçları oldukları içinde satmışlar ilerde neden olmasın sende üretici olabilirsin :)

Mesela sele altı yada gidon çantası yapıp benim gibi ihtiyacı olanlara satabilirsin :) Ama seni görünce bende heveslendim bir deneyeyim amatorce becerebilecekmiyim :)

Olabilir [emoji5] neden olmasın yaparız bizde bi marka neden para çine aksın birazda Türkiye kazansın değilmi...

Geri