Scudo Sports

Kendi bagaj üstü çantamı kendim yaptım

bahira23

Üye
Tepki
44
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar balum bisiklet aksesuarları çok pahalı el kadar çantaya 200-300 fiyat çekiyorlar bende baktım olacağı yok kendim yapayım dedim bakın bakalım olmuş mu? maliyet 40-45 tl daha da ucuza yapılabilir cırt cırtlı yaptım bisikleti paredi ce pratik bir şekilde çıkarıp yanınıza alabiliyorsunuz ??189859189860189861189862189863189864189865189866189867189868189859189860189861189862189863189864189865189866189867189868

Scudo
Başarili ama tutturma seklini inan anlamadim. Simdi çantayi cirtcirtlar mi tutuyor komple?

• Beğen
Tepkiler: bahira23
teşekürler çelik mi derken anlamadım kusura bakmayın

video yükleyemedim evet taban kısmı dişi cırt bisiklette olan ise erkek cırt çok güçlü bir şekilde tutuyor çantayı çıkartmak için bisikleti tutup çekiyorum yoksa bisikleti kaldırıyor

evet evet cırt cırt

Gayet güzel ama olmuş eline sağlık çok fazla yük olmaz ise sadece cırt yeter çantayı tutmak için eğer ağır bir şeyler koyarsanız sıkıntı olur ama yanlardan desteklerseniz şimdi adı aklıma gelmedi ama çantaların üstünde olan kuşakların ucuna dikilen dişi ve erkek birbirine geçmeli plastiklerden dikerseniz çantaya daha sağlam olur veya bagaj lastiğiniz var onu kullanacaksınız....

• Beğen
Ne gerek var o kadar cirta canim diyesim geldi :D

• Beğen
eline sağlık güzel düşünülmüş yapılmış
(link)
benim de aklıma bu geldi görünce. hiç bir şey kendi elinle yaptığın şeyi kullanmanın zevkini vermez ama olay sadece paraysa değerlendirilebilir.

eyvallah ?✋

aynen bağaj lastiği ağır yğkte kullanılabilir dedğiniz şekilde de yapışabilir gayet mantıklı çok teşekürler

mecbur sıkı tutsun ?

çok teşekürederim gönderdiğiniz ürün hem güzel hem de fiyat olarak çok ugun ama tani sizin de dediğiniz gibi el emeğini kullanmak ayrı bir zevk ?✋

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
ne şekilde olursa olsun kendi yaptığına baktıkça bile bisikletine binesin gelir içinden katılıyorum

konstrüksüyon malzemesini sormuştum, zamanla ağırlıkla çatlama yapmasın

• Beğen
Tamamen cırt olması zamanla bozulmasına, işlevini yitirmesine sonuç vermez mi acaba? Keşke bazı çantalarda bulunan parçalardan kullansaydınız. Şunun gibi,

189919

• Beğen
mdf bende onu düşündüm eğer su alıp şişer çatlarsa diye yedeğini yaptım ??

zamanla olabilr dediğiniz yöntemde güzel bakalım kullanmaya başlayalım eksisini artısını o zaman görecez teşekürler ?✋

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@drsrdr

çok teşekürler ?✋

@muhiddin

???? o değilde video nasıl yüklüyoruz ben yükleyince boyut büyük diyor?

@muhiddin
kendi galerimden yüklemek istiyorum?

Geri