Hocam kesinlikle katılıyorum. Bisiklet ve bisiklet sporu ile ilgili hiç bir kalemden vergi alınmamalı. Sebebine gelince daha önce sağlık konularında değinmiştim amatör olarak yapılan sporun sağlık harcamaları kalemini düşürdüğünü.
Bir ülke düşünün sağlık harcaması çok düşmüş, vatandaşı sportif bir hayat yaşıyor bedenler ve zihinler dinç. Şimdi hangi akıl yoksunu daha tersini düşünebilir. Sıradan bisiklete gönül vermiş bireyleriz. Diğer spor dallarında olduğu gibi milyon dolarlarda kazanmıyoruz. Kaldı ki spor bakanlığı ara sıra bisiklet dağıtımı yapıyor. Tabi bu bisikletlerin satışa sunulduğu malum siteleri de gördük ilanları ile birlikte.
Bedeva birşey istemiyoruz. Vergi almayın yeter. Çünkü gelecek nesilleri bir şekilde alıştırmamız lazım. Son gelen vergiler şaşkına çevirdi bizleri. Hem bu olay siyaset üstü bir olay. Bunu anlamanın neresi zor. Çok merak ettiğim şey adını duyduğum Bisiklet Fedarasyonu daha neyi bekliyor. Garibiz vesselam.
Eski konu başlıklarını okumaya bayılıyorum.
@scottrek hocam siz konu bahsi olunca bisikletle sanatı ve bisikletle estetiği buluşturan bir ustasınız. Bu başlık ve paylaşımlarınız için başta size ve yorumlarını esirgemeyen diğer forumdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sağolun varolun. Lütfen arkadaşlar ne yapabiliriz biraz beyin yoralım.