Scudo Sports

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti

Ülkemizi yarıştığı tüm platformlarda en iyi şekilde temsil eden Kenan SOFUOĞLU'na Helal Olsun. Hiçbir başarı elde edemeyen Fatih Terim ve ekibine verilen desteğin ne kadarı veriliyor acaba kendisine? Kenan'ın dünya görüşünden rahatsız olup başarılarını görmezden gelenlere de Allah akıl fikir versin diyorum.

Scudo
Arkadaşlar, Kenan Sofuoğlu iyi adam falan da bir konuda herkesi uyandırmakta fark var. 3 çeşit yarış ligi var. Formula 1, Formula 2 ve Formula 3 gibi düşünün. Kenan Sofuoğlu yıllardır MotoGP'nin Formula 3'ünde kendinden 10 yaş genç insanlarla rekabet ediyor. Bir ara MotoGP'nin Formula 2'sine çıkmayı denedi ancak sıralama ilk 10'a bile giremeyince diğer sezon tekrar geri döndü.

Ülkede motor sporlarının tanıtılması adına önemli bir insan ancak spora gerçekten hakim olanlar tarafından önemsenmiyor. Hakan Çalhanoğlu'yla girdiği diyalog ve bunu ifşa etmesi falan da biraz karakterini belli eder cinsten davranışlar.

Bayılıyorum şu vatan millet sakarya moduna bide bana bıdı bıdı yapıyor denmiş, az daha iteleyin de öte beri olayım :D :D :D Kawasaki h2r denilen motor ile daha önce birçok kişi 400km hıza çıktı, günlük hayatta motorsiklet kullanan ve gözü kara olan herkes o yolda o motorla aynı hızlara çıkar. Kenan Sofuoğlu uluslararası başarılarını her zaman destekledim ama bıdı bıdı bıdı...

Kenan Sofuoğlu'nun başarılarını uzaktan da olsa, ne şartlar altında olursa olsun takip ediyorum; Türkiye'de gençlere motor konusunda verdiği desteğin de farkındayım da..

Burada başarı nerede? Motorsiklet zaten supersport bir model, 400 km/h'e çıkacak gücü var. Köprü desen trafiğe kapalı, önü bomboş.

Aşağıdaki foto Mannheim'dan Köln'e giderken trende sıradan bir günde çekildi. Bence bir motorcunun hız rekorundan daha çok gururlanalıcak birşey, ülkemizde de olsa.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/0f146660e2fa406a1016786b3cd0111a.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Auron Sanchez
Bir yarışı kazanmak için, mental ve fiziksel büyük bir çaba sarf edilir. Kullandığınız araç ne olursa olsun, olay yine sürücüde biter.
Düz yolda hız rekoru kırarsanız elbette bunda da sürücünün payı vardır ama asıl haberi yapılması gereken o motorun üreticisidir.
Kenan Sofuoğlunu yıllarca takip eder ve çok severim. Katagorisi ne olursa olsun, ülkesi için yaptıkları paha biçilemez şeyler. Lütfen sapla samanı karıştırmayın.

@Onur YCL

küçük bir düzeltme yapmak istiyorum, mühendisler toprakta yetişip baharda pıt diye çiçek açıp bir anda tek başlarına köprü inşaatı yapmaya başlamıyorlar. devletin argeye, eğitime para ayırması gerekiyor, bunun sürekli yapılması gerekiyor. tübitakın getirildiği rezalet durumdan, elit üniversite yerine dağa taşa yüksekokul açılmasından, beyin göçünden, bakanlıklardan çok daha fazla ödenek alan x kurumundan, güney koreden, hindistandan vs. bahsetmek isterdim ama forumda din, siyaset yasak. bu sebeple bizim inşaat mühendislerimiz inşaat firmalarında çalışıp site dikmeye devam edecekler, makine mühendislerimiz cıvata somun üretecekler, daha üstüne çıkamayız bir şeyler değişmedikçe. sponsor yorumunuza katılmakla birlikte kenan sofuoğlu'nun da yarıştığı platformu formula 1, formula 2, formula 3... örneğiyle yukarıda bir arkadaş güzelce anlatmış, buna da dikkat çekerim. saygılar.

Bir çok kişi başarı nerede vs. gibi şeyler yazmış ben de zaten buna olağanüstü bir başarı demedim sadece videoya denk geldim internette ve paylaşmak istedim.
Reklam kokan hareketlermiş falan filan gibi şeyler yazmanıza gerek yok benim de dünya görüşüm bu adamla tamamen zıt, amaç sadece video paylaşımıdır polemik yaratmaya gerek yok saygılar.

herşey bir yanada ben pek motor tiplerinnii sevmem ama bu beni benden aldıki masaüstü yaptım hemen :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Yalniz asiri pahali koprunun tanitimi icin hiz rekoru kirmak bana biraz sacma geldi.Bu hiz rekoru bir pistte veya havaalani pistinde kirilamaz miydi?Tabiiki de kirilirdi.Peki sen bu halki tanimiyormus gibi koprunun ustunden 400'le gecersen n'olur?Malin biri gelir trafigin icindeyken o hiz rekorunu kirmaya kalkar,veya araclar daha hizli gecmeye kalkar.Peki nerede kaldi guvenlik?Hiz siniri 90-110'ken 200-250 ile gecen trafik canavarlarini bu gecis onderlik edecektir eminim.
Biraz kaba tabir olacak imam o*urursa cemaat de s*car

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Helal olsun 391 yapmıştı Bugün 400 yapmış!

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
isterse 400km hızı da geçer altında kawasaki H2R olunca gider

@EsedullahT
Aynı fikirdeyim. Gurur duyuyorum. Kazasız belasız yarışlar, nice nice başarılar dilerim.

@Auron Sanchez Helal olsun.

@Ersin savaş
Sanki Türk malı Kawasaki ayarında motor varda Kenan Sofuoğlu binmedi mi. Bunu diyoruz ama bir çoğumuzun bisikletinde japon shimano vites yok mu? Kimsede yerli bisiklet yok. Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Burada amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek. Sırf siyasi görüşü yüzünden, dini bütünlüğü yüzünden her ne kadar şahsına lafımız yok diye timsah göz yaşları dökülsede içten içe şahsına garezi olan çok kişi var. Sırf bu yüzden adam dünya şampiyonasında birinci gelsede itibar görmüyor.

Hız motoruna trafiğe kapalı alanda pilot olarak kullanımına fazla sözüm yok ama sivilde trafikte hız motoru kullanmaya karşıyım.

Adrenalin tatmini için kendisini geçtim başkalarınıda riske atmaktan başka bir işe yaramıyor şu hız için üretilmiş motorlar..
Yolda slalom yaparak sürüşler boşluk bulunca hıza abanmalar vs.. bunların hepsi çevredekileri tehlikeye atan durumlar..
F1 aracı yollarda kullanılamıyor ama Gp motorları yollarda cirit atıyor..

Yani kısacası Sofuoğlu bu işi profesyonel yapacaklara örnek olmalı adrenalin ve ego tatmini için yollarda apaçi gibi şov yapanlara değil..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Onur YCL
Duygularıma tercüman olmuş bir bağlamda.
Aslında tamda anlatılmak istenen budur. Kenan sofuoğlu Değil 400, eğer dünya rekoru 500 olsa Kenan sofuoğlu 1000 yapsa yine yaranamaz. Çünkü karın ağrısı olan çok. Sebebi belli. Tartışmanın bile lüzumu yok.

@soneryen
Karın ağrısı olanlar var demişsiniz sebebini söyleyinde bilelim o zaman ..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Candan Biberci
Karnı ağrıyanlar ağrısının neden olduğunu bilir, bilmeyen kendi bilir. Yukarıda konuyu özetledim.

@soneryen
Bilen bilir bilmeyende kendi bilir demişsiniz.
Gerçekten çok açıklayıcı olmuş..

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Forumda gastronomi uzmanı olanlar da var :D :D :D insanların yazdıklarına göre karın ağrısı analizi yapıyorlar. iddia ettiği konuyu sorunca da yarası olan gocunur muhabbetine bağlanıyor :D Muhabbet az daha devam ederse kişisel fikir özgürlüğü, ifade özgürlüğü gibi terimlere vurgu yaparız sonrasında bir moderatör uyarır istiklal marşı söyler dağılırız.

@Candan Biberci
Anlayışın için teşekkür ediyorum

Geri