Scudo Sports

kemerburgaz - catalca gezisi...

evet arkadaşlar bende çatalca turuna katılanlardanım çok güzel bir gündü bir ara ibrahime habir soruyodum kaç la gidiyoruz :)))) unutmadan arkadaşlar hepiniz bir harikasınız bana böyle bir gün geçirdiniz için çok teşekür ederim böyle uzun bir yolu ilk defa denedim zorlandım ama başardım gibi sizlerle vedalaşamadım özür dilerim kaçmam gerekiyordu yoksa ortalık karışacaktı arkadaşlar hiç birinizle vedalaşamadım özür kusura bakmayın böyle bir turu tekrarlayalım arkadaşlar ugur babam hakında dediklerini unutmadım :))))
SAYGILARIMLA
ÜMİT İLKAY LEVENT

Scudo
Bu tura katılan herkesi tebrik ediyorum... Dönüşte trende ben de zorluk çekmiş, kapının ağzındaki koridorda seyahat etmek zorunda kalmıştım... Ama, benden ücret alamamışlardı...

Uzun turlara katılamayanlar için böyle günübirlik pekçok seyahat güzergahi var...

Çatalca'dan sonra Karacaköy - Saray - Çerkezköy güzergahı da yapılabilir... Ama gidiş - dönüş yine trenle...

Bence gelecek hafta da bu güzergahı deneyin...

Tekrar tebrik ediyorum...

Süleyman Şatır

Suleyman bey tesekkurler.. sizin yazilariniz bize rehber oldu bu turda buyuk emeginiz var ve hatta son anda telefonla yine sizden yardim aldik. :) biz izzettin tarafindan geldigimiz icin biraz karistirdik aslinda. istasyonun onune cikmisiz fakat orasi oldugunu tahmin edemedik ve gunun sonunda o hatiri sayilir yokusu bosuna cikip merkeze gitmis olduk. :D
tren kismi biraz can sıkıcıydı gercekten ama boyle bir gunun ardindan benim icin unutuldu bile..

gezi yazısı yazana kadar gezinin nasıl bişey olduğunu az çok anlatan fotolar..

abi bzilerden tirende para almadılar nasıl oluyor ya anlamadım sadece biletlerimize baktılar ama bizimki bir muhteşemdi 3 bisiklet birden aynı yerde mileti tahmin ediyonuzdur herhalde

Merhabalar,

Ben Gönül,

bu duyuruyu biraz geç farkettim. Böyle turlara katılmak isterim. tabii ki Pazar günleri olması koşuluyla.

Bu sitede yeni sayılırım henüs herhangi bir faaliyete katılamadım. ama bisikletimle yalnız dolaşmaktan sıkıldığımı da itiraf etmeliyim.

Umarım keyifli turlar yapma imkanı bulurum.

Teşekkürler...

Gönül

Super,
Bende hiç bayan yokmu diye merak ediyordum:)
daha önce hangi turlara katıldın? nasıllardı?

sevgiler

Gonul

ilk önce sitemize ve aramıza hoşgeldiniz gönül abla tabiki sizide armızda görmek isteriz

Geri