Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

Gidon icin ayna bunu kullanabilirsiniz.delta bisiklette 20tl
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/18/488f2f00f5e1a43aa788617cfe2f05ea.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/18/4d05c2114332271c7aa4213b230b9388.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/18/2f1da588ad501a0702444b8407f48858.jpg

Scudo
@Turker.E aynanın görüş genişliği nasıl? Sanırım dış bükey bir ayna.Bazı aynaları arkayı doğru görebilmek için ayarlamak çok zor oluyor o yüzden merak ettim.

@Bahadır Aktaş hocam aynanın görüş mesafesi ve görüş açısı çok güzel daha önce zefal kask aynası kullanıyordum ondan da çok memnundum ancak kırıldı daha sonra bu aynayı aldım...çıkartması ve takması kolay...kesinlikle tavsiye ediyorum.

@Turker.E & @Bahadır Aktaş Ayna bayağı dışarıya uzanmış görünüyor, dış bükey bir ayna olması itibariyle görüş anlamında bayağı kapsayıcı olur görüşündeyim. Benim aklımdaki soru işareti, dar alanlardan geçişte problem olabileceği :confused:
Mesela benim açımdan: kullanım sonrası kaldırdığım depoya götürürken, kalın duvarlı (gidona manevra alanı çok az kalıyor) bir kapıdan geçerken gidondaki zil bile bazan çıkıntılık yapmış oluyor!

GÜLMEK YASAK ARKADAŞLAR :mad:

@Scherwin

Yukarıdaki alıntımda siparişini ettiğim aynalar geldi ve montajını yaptım! Lafımı geri alıyorum: Olmayan ayna kötü aynadan iyidir :(

20151226_152533_resized.jpg

20151226_152601_resized.jpg

20151226_152628_resized.jpg

Bisikletin tipini ... :mad: bozduğu gibi, herhangi bir hızlanmada rüzgarın etkisi ile ayna ekseni etrafında hareket edip açısı bozuldu ve hiç bir türlü sıkmak/sertleştirmek mümkün değil. Boyutları da bir dert, her ne kadar içeride tutmaya gayret etsem de sağa sola çarptığım da oldu. Tecrübe haneme yazdım, parası mevzu değil idi ancak beklediğime üzüldüm :(
Bununla birlikte düzgün açıda durduğu anlarda, aynanın gerekliliğini de tecrübe etmiş oldum ;)

@Turker.E

Sizin aynadan bulmaya çalışacağım :D kolayca takılıp çıkmasının da önemli olduğunu tecrübe ettim. Gözüm bir yandan kask aynalarına gidiyor ama önce gidon montajlı olanların defterini kapatayım :)

@Scherwin eğer isterseniz kayseride mevcut 20 TL fiyatı alip ptt kargo ile gönderebilirim size...

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Turker.E

Çok teşekkür edrim. Bulamaz isem sizden yardım isterim.

Selamlar...

Kandırdınız beni de, Pedalla'daki indirimden yararlanıp, Satori Zone Kelebek Gidon ve XLC Açı Ayarlı Gidon Boğazı aldım.. :)
Eve geç dönmeme rağmen, saat 12'de, hiç olmazsa gidonboğazını değiştireyim, gidon değişimini de haftasonuna bırakayım dedim...
Amma velakin... Gidon boğazı çıkmaz... Yalama olmuş gibi, boşa dönüyor vida...
Çamurluğu, lastiği söktüm.. içteki kelebek yan dönmüş gibi.. Hatta biraz kızıp zorladım falan.. olmadı..
Ertesi gün Bisiklet Sepetine gittim.. Şunu söküverin diye.. :) Hatta haftasonu da bizim genel kurul nedeniyle birşey yapamayacağımı düşünüp, bari gidonu da değiştirin diye, bıraktım bisikleti.
Epey bir yormuş onları da, boğazı sökmek.. Hatta vidayı keserek çıkartabilmişler ancak..
Neyse, sonuçta artık kelebek gidonlu, açı ayarlı boğazı olan bisikletimle akşam eve gelirken, kısa bir sürüşte bile keyif aldım..
Az önce de gidon sargılarını da hallettim.. Yarın iş çıkışı da biraz turlarım sahilde sanırım...
Farkı yazarım ilerleyen günlerde..
IMAG0960.jpg

HERKESE MERHABA,

NİSAN AYINDA ÇIKACAĞIM TUR İÇİN BİSİKLETİME TREKKİNG (KELEBEK GİDON) ARIYORUM.

ANCAK ARASTIRMALARIM SONUCUNDA HİÇ BİR SONUCA ULASAMADIM. FİKİR EDİNEMEDİM. FORUMDA DA KONU AÇILMIŞ AMA PEK AYDINLANAMADIM.

DAHA ÖNCE KELEBEK GİDON KULLANAN ARKADAŞLARIM, ABİLERİM VAR İSE BANA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ?

MARKA, FİYAT, YER ÖNEMLİ DEĞİLDİR.

TEŞEKKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: Enigma23
ben yaklaşık 1000 km'dir kelebek gidon kullanıyorum tavsiye ederim.
hatta tur için bitirim diyebilirim.
marka önemli değil yazmışsın ama ben yine de yazayım benim kullandığım marka uno. sanırım tayvan malı.
bisiklet gezgininde ergotech marka var o biraz daha aksesuar eklenmesine uygun ve daha büyük.
Şu sıra elcik sıkıntısı yaşıyorum ama her şartta düz gidon yerine kelebek gidon yada drop bar derim.

@eren konu bisikletgezginindeki gidon evet benimde hosuma gitti. Fakat stok tükenmiş :(

@mhfidan91

AYDINLANMAN DİLEĞİYLE, büyük harfli adam..

• Beğen
Tepkiler: Muh26ammed
Geri