Scudo Sports

Kelebek gidon sargısı ve çizikler.

NightRider

Forum Demirbaşı
Tepki
119
İsim
Süleyman Özgün
Bisiklet
Lapierre
Kelebek gidonu aldıktan sonra velonun jelli sargısınıda aldım. nerdeyse normal sargılardan farkı yok ve yırtıldığı için değiştirmeye karar verdım. Sizce sünger alıp üstüne sargı sarsam daha iyi ve rahat olurmu? Bide fotoğraftaki çiziği nasıl kapatabilirim? Bisiklet kurulurken ayaklığı takarken çizmişler çıkartınca gördüm. Orayı belli etmiycek neyle boyayabilirim veya küçük stickerlardanmı yapıştırsam?

Dosyalar

• 20170515_160916.jpg
    20170515_160916.jpg
    66,6 KB · Okunma: 95
Scudo
Kadro renginde ya da o renge yakin oje kullan. Ben oyle yaptim, sonuc basarili :)

Bende zamanında çizilen yerlere sticker yapıştırmıştım sonra hepsini söktüm oje sürdüm çok daha iyi oldu...

ben XLC Kelebek Gidon süngeri kullanıyorum düşüyor kalkıyor yırtılma yok daha önce bende sargı kullandım hatta aynı ürünü sonuç yırtıklardı sadece sünger daha iyi oldu

@Süleyman Özgün bisikletin rcx229 galiba bende de o bisikletten var bu sene kelebek gidon almayı düşünüyorum nereye baktıysam xlcnin 31.8lik kelebek gidonu çıkmıyor. Acaba nereden aldın ? Sünger kullanmam daha iyi olur fikrindeyim. Ayaklığın eski yerini ve zincirin kadroya gelen yerini kadro rengine yakın renk bulamadığım için zincir gelen yere iç lastik sardım, ön tekerden gelen taş vs. için eski dış lastikten kadro koruyucu yaptım. Ön bagaj lastik ve orta ayaklığı da hallettim mi tur olarak kullanacağım. Satmaya kalksam yok pahasına gidecek arazide de zaten v fren çok verimli olmuyor en iyisi 3-5 masrafla şehir tur karışık olarak kullanmak olacak.

Geri