ali_ihsan21
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.623
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Sıktıra mıncıra sevmelik cırbağalar. En sevdiğim. 😍 🥰😘Birtaneciğimi Marfa'mı geçtiğimiz ay gökkuşağı köprüden sonsuzluğa uğurladım. Onu özlemediğim, düşününce gözlerimden yaşların süzülmediği tek bir günüm geçmiyor...
Geçen hafta kızıma ufaklığından beri bakan veterinerimden bir telefon aldım. Vicdansızın birinin kafesinin içinde aç susuz kapısının önüne terk ettiği minik bir kızdan bahsetti. Kliniğinde hastalar harici fazla yeri olmadığı için uzun süre bakamayacağını, benim melek kızım gibi üç renkli olduğu için aklına ilk benim geldiğimi söyledi.
Daha kaybettiğim kızımın acısı çok taze olduğu için bir süre kedi babası olmayı düşünmüyordum ama şu gözlere kim hayır diyebilir ki:
330445 dosyayı görüntüle
Daha 1.5 aylık, biraz ürkek ama şimdiden karakterini gösteriyor. Aynı ablası gibi. 🥹 Adını veterinerdeki stajyer kız koydu : Molly
Marfa'yı tek sahiplendiğim için pişman olmuştum. Ömrünün çoğunu kendi cinsinden uzakta geçirdi meleğim. Bu nedenle Molly'nin de yalnız büyümesini istemedim. Yine aynı yaşta güzeller güzeli bir tekir kız çıktı karşıma:
330446 dosyayı görüntüle
Annesi girdiği arabanın içinde doğum yapmış, bir şekilde bagajına saklanıp farketmeden İstanbul'dan İzmir'e kadar yolculuk yapmışlar. Tam bir sevgi böceği. Adını üzerindeki çizgilerinden aldı : Maya, ama arı olmayanı.
Şimdilik evin içinde koşturup birbirlerine tıslamakla meşguller ama ikisinin birlikte kucağımda uykuya dalacağı günü iple çekiyorum.
Bu sefer talih yüzümüze gülsün, hastalıklar, sakatlıklar uzak olsun onlardan. Tüyleri sayısınca ömürleri olsun minnaklarımın.
Belediyenin veteriner klinikleri ücretsiz tedavi ediyor,imkanınız varsa en yakın belediye veterinerine götürebilirsiniz,geçen gün yan bahçemizdeki 2 yaruyu gözleri iltahaplanmış diye götürdüm muayene ettiler ilaç falanda sürdüler ama çok geçmiş.bir motorsiklet sürücüsü sokaktaki yavrulardan birini ezdi. yavru kayboldu kaçarak. şimdi sol ön ayağı sakat. ne yapmak gerekiyor? baytara götürüp uyutayım mı?
Abi, hazır yeri gelmişken bilmeyen arkadaşlar için yazayım dedim.Belediyenin veteriner klinikleri ücretsiz tedavi ediyor,imkanınız varsa en yakın belediye veterinerine götürebilirsiniz,geçen gün yan bahçemizdeki 2 yaruyu gözleri iltahaplanmış diye götürdüm muayene ettiler ilaç falanda sürdüler ama çok geçmiş.
Birtaneciğimi Marfa'mı geçtiğimiz ay gökkuşağı köprüden sonsuzluğa uğurladım. Onu özlemediğim, düşününce gözlerimden yaşların süzülmediği tek bir günüm geçmiyor...
Geçen hafta kızıma ufaklığından beri bakan veterinerimden bir telefon aldım. Vicdansızın birinin kafesinin içinde aç susuz kapısının önüne terk ettiği minik bir kızdan bahsetti. Kliniğinde hastalar harici fazla yeri olmadığı için uzun süre bakamayacağını, benim melek kızım gibi üç renkli olduğu için aklına ilk benim geldiğimi söyledi.
Daha kaybettiğim kızımın acısı çok taze olduğu için bir süre kedi babası olmayı düşünmüyordum ama şu gözlere kim hayır diyebilir ki:
330445 dosyayı görüntüle
Daha 1.5 aylık, biraz ürkek ama şimdiden karakterini gösteriyor. Aynı ablası gibi. 🥹 Adını veterinerdeki stajyer kız koydu : Molly
Marfa'yı tek sahiplendiğim için pişman olmuştum. Ömrünün çoğunu kendi cinsinden uzakta geçirdi meleğim. Bu nedenle Molly'nin de yalnız büyümesini istemedim. Yine aynı yaşta güzeller güzeli bir tekir kız çıktı karşıma:
330446 dosyayı görüntüle
Annesi girdiği arabanın içinde doğum yapmış, bir şekilde bagajına saklanıp farketmeden İstanbul'dan İzmir'e kadar yolculuk yapmışlar. Tam bir sevgi böceği. Adını üzerindeki çizgilerinden aldı : Maya, ama arı olmayanı.
Şimdilik evin içinde koşturup birbirlerine tıslamakla meşguller ama ikisinin birlikte kucağımda uykuya dalacağı günü iple çekiyorum.
Bu sefer talih yüzümüze gülsün, hastalıklar, sakatlıklar uzak olsun onlardan. Tüyleri sayısınca ömürleri olsun minnaklarımın.
Ben kedi yavrusu sahiplendim sanmıştım ama bunlar yarış atıymış.Cırbağalar neler yapıyor? Kıllı prozac bunlar, her yere mutluluk getirirler.