Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
İkinci hafta oldu yaralandıktan sonra bugün serbestisini verdim saldım bahçeye. Çatının en ucunda uyuyor nasılsa 9 canlıyım yaralanınca veterinere götüren biri de var diye.

Dosyalar

• IMG_20250823_211023.jpg
    IMG_20250823_211023.jpg
    63,3 KB · Okunma: 14
Son düzenleme:
20250711_102214.jpg

Bugün üç renkli bir prenses geçti bu dünyadan... Yazın bitişiyle sararıp düşen yapraklar gibi ellerimin arasından kayıp gitti kızım... :agla:

Rahat uyu birtaneciğim... Seni ellerimle toprağa vermek içimi cayır cayır yaksa da artık acı çekmek yok... Artık bir nefes almak için savaşmak, her gün avuç dolusu ilaçları yutmak yok...

Hepi topu yarım metre boyundaki bir varlığın bütün evi nasıl doldurduğunu, onu çağırdığınızda gelen sessizlik olduğunda anlıyorsunuz...

Teşekkür ederim canım kızım tam 12 yıl beni dünyadaki en şanslı kedi babası yaptığın için... Teşekkür ederim iyi günlerde, kötü günlerde hiç karşılık beklemeden kucağıma gelip boynuma sarıldığın için... Teşekkür ederim beni sevdiğin için...

Zaman kısıtlı ve çabuk tükeniyor... Fırsatınız varken sarılın tüylü bebeğinize, yarın çok geç oluyor çünkü :agla:

Son düzenleme:
329986 dosyayı görüntüle

Bugün üç renkli bir prenses geçti bu dünyadan... Yazın bitişiyle sararıp düşen yapraklar gibi ellerimin arasından kayıp gitti kızım... :agla:

Rahat uyu birtaneciğim... Seni ellerimle toprağa vermek içimi cayır cayır yaksa da artık acı çekmek yok... Artık bir nefes almak için savaşmak, her gün avuç dolusu ilaçları yutmak yok...

Hepi topu yarım metre boyundaki bir varlığın bütün evi nasıl doldurduğunu, onu çağırdığınızda gelen sessizlik olduğunda anlıyorsunuz...

Teşekkür ederim canım kızım tam 12 yıl beni dünyadaki en şanlı kedi babası yaptığın için. Teşekkür ederim iyi günlerde, kötü günlerde hiç karşılık beklemeden kucağıma gelip boynuma sarıldığın için... Teşekkür ederim beni sevdiğin için...

Zaman kısıtlı ve çabuk tükeniyor... Fırsatınız varken sarılın tüylü bebeğinize, yarın çok geç oluyor çünkü :agla:

Boğazım düğümlendi, gözlerimden yaşlar döküldü.Çok üzüldüm senin ve ailen adına.Başınız sağolsun.
Bir ablanın kedisi ölmüştü ve aynen şunu demişti: '' Gidişinden sonra O'na tekrar kavuşma isteğim ''iyi bir insan olmam'' için beni daha da motive ediyor.'' İnanıyorsak üstünüz işte bunun için.Hepimiz sevdiklerimizle firdevs cennetlerinde görüşürüz inşallah.

Bu sefer de bizimkinin bacağını sakatladı sarı kedi, gece bir meydan muharebesi oldu altından kurtardım. Ayağının üstüne basamıyor.

Bıktım vallahi imkan olsa dövüş sanatlarına yazdıracağım.

Böyle birşey ilk kez görüyorum tırnak kaplaması mobilya ve eşyaları korumak amaçlı.

(link)

kediyi veterinere götürdüm dişçiye gidince ağrıması kesilen diş gibi ayağının üstüne basmaya başladı daha hiçbir müdahale olmadan. Ama ayağında ufak bir kesik oluşmuş ya cama bastı ya da kaktüse.

Geri