Dün akşam 2 Eşkiya bir arada dedik nazar değdi bizim Eşkiya'ya. Sabah önce balkonda kopmuş kertenkele kuyruğu ve biraz bakındıktan sonra bir miktar kan ile mideye atıldığını anladık. Sonralarda ise tuvalet yapar gibi bekleyip donup kalıyordu. Aklıma ilk kertenkeleden kaynaklı yabancı cisim yutması ve dışkılama problemi geldi. Daha sonra veterinere gittim ve meshanesi şişmiş idrar yapamıyor sonda takmamız gerekiyor dedi. Sondası takıldı, sonda ucunda herhangi bir torba vs yok direkt ucu açık, henüz benim odadaki serdiği ve üzerine yattığı bez dışında hiç bir yere kaçırma yapmamış. Boyunluk ile yatıyor. Bir de antibiyotik verdiler eczaneden aldım lakin içirirken ciddi problem oluyor. Bir tane mama önerdiler idrar ve meshanedeki ph için bunu kullanın diye Hill's Urinary Care s/d diye, illa bu marka mı olmalı? Şuan içinde bulunduğum maddi ve manevi çöküş dönümden dolayı bir çok şeyde kısıtlamadayım hali hazırda bu ay için ayırdığım bütçem veterinere gitti. Ayrıca sonda 4gün takılı kalacak dediler bu süreçte nelere dikkat etmem gerek önerisi bilgisi ve tecrübesi olan var mı?