Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Mükemmelsinizzz :) Başlangıç Güneşli bitiş Sarıyer olmak üzere turlara çıkıyorum. Dinlenme alanlarımda hep yanıma geliyor keretalar ben de fotoğraf çekeceğim bundan sonra :)

Önce buraya yazacaktım sonradan aklıma yerel bisiklet grubuna yazmak geldi. Arkadaşım eşimden ayrılma sürecinde ve yeni ev sahibi hayvan kabul etmediği için sahiplendirmek zorunda kaldı. Yazdığım gruptan 1 gün içinde bir kaç dönüş geldi ve içlerinden en uygun gördüğü aileye vererek sahiplendirmeyi yapmış. Açıkçası hem ayrıldıklarına üzüldüm, hem de gerçekten sevilen bir yere gittiği için mutlu oldum. Adını vaktiyle renkten dolayı Mısır koymuşlarmış.

WhatsApp Image 2023-06-26 at 09.01.02.jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2023-06-26 at 09.01.02 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-26 at 09.01.02 (1).jpeg
    160,8 KB · Okunma: 8
Önce buraya yazacaktım sonradan aklıma yerel bisiklet grubuna yazmak geldi. Arkadaşım eşimden ayrılma sürecinde ve yeni ev sahibi hayvan kabul etmediği için sahiplendirmek zorunda kaldı. Yazdığım gruptan 1 gün içinde bir kaç dönüş geldi ve içlerinden en uygun gördüğü aileye vererek sahiplendirmeyi yapmış. Açıkçası hem ayrıldıklarına üzüldüm, hem de gerçekten sevilen bir yere gittiği için mutlu oldum. Adını vaktiyle renkten dolayı Mısır koymuşlarmış.

306317 dosyayı görüntüle
Gözleri de güzelmiş valla...

Bunun adı lahmacun, tarım gıda bakanlığı et ürünlerinden kedi köpek numunesi almayı sonlandırdığı için;
IMG-20230702-WA0003.jpgIMG-20230702-WA0001.jpg

Geri