Buse de özgür olmak istiyor ama evde kapalı; "Pist" gibi gezmek istiyor. Pist sokaklarda tüm tehlikelere rağmen özgür ama aç susuz. Buse gibi beslenmek istiyor ama yok. "Pist" in bir adı bile yok. Tüm kediler gibi o da özel bir kedi ama adı bile yok. İkisine de üzüldüm.
Bizim gibi kısa boylu ve göbekli ( bu kısım senin için geçerli) adamlar genelde böyle.Buse de özgür olmak istiyor ama evde kapalı; "Pist" gibi gezmek istiyor. Pist sokaklarda tüm tehlikelere rağmen özgür ama aç susuz. Buse gibi beslenmek istiyor ama yok. "Pist" in bir adı bile yok. Tüm kediler gibi o da özel bir kedi ama adı bile yok. İkisine de üzüldüm.Bu hayat benim gibi merhametli hassas adamlar için fazla acımasız.
![]()
Geçmiş olsun, kendine dikkat et. Her hangi bir sıkıntı varmı?Bizim gibi kısa boylu ve göbekli ( bu kısım senin için geçerli) adamlar genelde böyle. 281169 dosyayı görüntüleCovid Li olmam minnoşumu sevmeme engel değil. Hanım adınıda koydu ‘’Mutluluk’’
Çetin, çok geçmiş olsun. Ailecek çok dikkat edin.281169 dosyayı görüntüleCovid Li olmam minnoşumu sevmeme engel değil. Hanım adınıda koydu ‘’Mutluluk’’
Bizim gibi kısa boylu ve göbekli ( bu kısım senin için geçerli) adamlar genelde böyle.
Yok abi sağol. 2 gün ağır geçti hafifliyor namuzsuz.Geçmiş olsun, kendine dikkat et. Her hangi bir sıkıntı varmı?![]()
Bende sizleri çok seviyorum.Çetin, çok geçmiş olsun. Ailecek çok dikkat edin.
Seviyoruz seni
(Bu forumdaki duygu ve düşünceleri açık ara en iyi ifade eden emojidir)
Geçmiş olsunBizim gibi kısa boylu ve göbekli ( bu kısım senin için geçerli) adamlar genelde böyle. 281169 dosyayı görüntüleCovid Li olmam minnoşumu sevmeme engel değil. Hanım adınıda koydu ‘’Mutluluk’’
Ufakken, baya ufakken İskandinav çocukları gibi sarı olduğum doğrudur. Ancak görsellere ulaşamıyorum şu an.😅281288 dosyayı görüntüle
Bu kedi bildiğin bizim @Cemal Ç.
281291 dosyayı görüntüle
281292 dosyayı görüntüle
Zaten o kedi aşırı sevimliydi, sen değilsin. Hem sen gartlaşmışsın, o teze.Bu kedi hem turuncu hem de ben kedi sevmem