Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
10132C0D-859B-485C-B3C2-1C98FF96D68A.jpeg
Ben de zehirlendim sonunda. Arkadaşın erkek kedilerin saldırısından kurtardığı, boğazında pisi otları ile bulunan kısırlaştırıldıktan sonra bu soğuklarda dışarı bırakılamayan bu cana kapılarımızı açtık. Niyetim nisan gibi doğal hayatına göndermek olacak ama eşim yapamayacağımı söylüyor. 😀

trainerda surus yaparken beni izliyor da bakislari hic motive edici degil.

280815 dosyayı görüntüle

6 kiloyu geçti kutulara sığmıyor dediğinizde 22 Aralıktı.Bu kutu o kutu. :naslyni: Bir de daha büyük bir kutu ayarlayın ve mümkünse kutuyu yukarıya koyun.Kediler yukarıdan aşağıya bakmayı,kontrölün kendinde olmasını severler.

Son düzenleme:
6 kiloyu geçti kutulara sığmıyor dediğinizde 22 Aralıktı.Bu kutu o kutu. :naslyni: Bir de daha büyük bir kutu ayarlayın ve mümkünse kutuyu yukarıya koyun.Kediler yukarıdan aşağıya bakmayı,kontrölün kendi olmasını severler.

Kutular surekli degisiyor, eve paket gelince "bizim oglan bunu sever heee" diyerek koyuyorum cam kenarina, hanim atiyor. Ayni kutu mu hatirlamiyorum. Daha genis ama alcak kutu denk gelirse cok daha iyi olacak ama dediginiz gibi.
Evdedeki raf, dolap vs. de kutu koyabilecegim musait yer yok malesef. Ben de sizin gibi dusunuyorum, koyayim tavana dogru pasam ciksin seyretsin bizi diyorum ama sartlar el vermiyor. Ben de cam kenarina koyuyorum mecburen, o da disariyi seyrediyor. Ara sira asagiya kazlar, martilar geliyor onlari izliyor cenesini titreterek.

Son düzenleme:
Geri