Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
(link) :p

Bu da bilimsel makalesi: (link)

4d9536ddeeaad906445afdded94f9783ffedd2d2.jpeg

@hamlet2006 Kediler adına ben buradan Engellediğiniz Üyeler başlığına gidiyorum :D Rükneddin değil Püskül, kendisi bu sözlerinize çok alındı. Mobilyaları tırmalıyor.

@hamlet2006 Kediler adına ben buradan Engellediğiniz Üyeler başlığına gidiyorum :D Rükneddin değil Püskül, kendisi bu sözlerinize çok alındı. Mobilyaları tırmalıyor.
Şimdi herşey yerine oturdu. Ben size anlatayım durumu. Hak vereceksiniz.
Ben Danimarka Prensi Hamlet, kral babam, emmim Claudius, emmi oğlum Rükneddin Danimarka'da yaşıyoruz. Emmim Claudius'un kral babamı katlettiğimi Şekspirden bilirsiniz. Oraları geçelim. Asıl mağdur emmi oğlum Rükneddin idi. Çok çektirdi Rükneddin'e şerefsiz emmim.Hiç sevgi göremedi gibi garibim.(şimdi sevilince sevindirik olması ondandır) Psikolojisi bozuldu, gülen yüzü soldu. Dayanamadı te Danimarka'dan Türkiye'ye göçtü. Ben en son "Püskül" mahlasıyla şiirler, arabesk şarkılar yazdığını duyduydum. Haber alamıyordum.Çok sevindim onun adına. Kendisine selamımı iletin. Danimarka Prensi Hamlet'im sana selamı var deyin.

IMG_20211214_165656.jpg ilk iş günüm Sıcak basınca kapıyı açtım açmamla kedinin biri geldi bacaklarımın arasına patilerini uzattı çok şaşırdım çekindim huyunu suyunu bilmiyorum çünkü bi sevdim bi sevdim hayatımda böyle sevgi yumağı görmedim sonra ortadan kayboldu .Tabi beni de kaybettiler

Geri