Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Pazar günü araba ile giderken yolun ortasında arkadan resmen sürünen bir kedi gördük. Önce yolun kenarına koyduk ama baktık hareket etmiyor, arabaya alıp şehir belediye barınağına götürdük. Veteriner gelmez bugün deyip kediyi aldılar. Meraktan pazartesi gittik bilgi alamadık, bugün tekrar gittik iç kanama geçirdiği için ölmüş. :hasta: Veteriner pazar günü olsa veya çarpan mahluk o an bizim yaptığımızı yapsa belki yaşıyor olabilirdi.

Çok istemesem de evde baktığım ve son zamanlardaki hormonal davranışlarından dolayı bugün kendisini kısırlaştırma için veterinere bıraktım. Son 2 haftadır her gün sabah 5te kalkıp yüksek bir ses tonu ile miyavlayıp sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Keza saati fark etmeksizin dışarıdan kedi seslerini işittiği zamanlarda da aynısı oluyor. Henüz 1 yaşına girmemesine rağmen 5,7kg çıkan küçük bir dana. En karşı çıkan kişi babamdı şimdi her sabah peynir verirken yakalıyorum. Tosunluğunun sırrı babamdan kaynaklanıyor.

IMG_20211224_154204.jpg

Çok istemesem de evde baktığım ve son zamanlardaki hormonal davranışlarından dolayı bugün kendisini kısırlaştırma için veterinere bıraktım. Son 2 haftadır her gün sabah 5te kalkıp yüksek bir ses tonu ile miyavlayıp sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Keza saati fark etmeksizin dışarıdan kedi seslerini işittiği zamanlarda da aynısı oluyor. Henüz 1 yaşına girmemesine rağmen 5,7kg çıkan küçük bir dana. En karşı çıkan kişi babamdı şimdi her sabah peynir verirken yakalıyorum. Tosunluğunun sırrı babamdan kaynaklanıyor.

279369 dosyayı görüntüle
Allahtan dolar fırlamamışken benimkinin sünnetini 450 TL'ye hallettim. Yoksa 2 günde ne eşya bıraktı ne yedek jant kutusu. Leş etmişti her yeri.

Geri