Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Eşim hoşlanmadığı için sahiplenemiyorum malesef

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
@Mehmet Metin Levent
Kızın birisi ile tanıştım. Kedi sevmiyormuş. Başlamadan bitsin dedim.
İyi halt etmişin birde marifetmiş gibi anlatıyorsun. Önce kızla bir arayı yap. Sonra yavaş yavaş hem seni sevmeyi hemde kedileri sevmeyi öğretirsin. Bu kadar becerin var. :mad:
@Mehmet Metin Levent ya abi destekleme şunu. İyi bir şey yapmış gibi muhteşemi patlatmışsın.:)

Aslında sana şöyle bir gerçek kedi lazım.d74daff68fffc39780dc54455186c1aa.jpg

Kırbaçı vurdukça yandım anam diye çığırmaya başlayınca @Cemal Ç. ile ben kahkahayı basmalıyım. Hiç kusura kalma kırbaçlanmayı hakediyorsun. Uslan gayrı deligönül uslan.:harika:

İyi halt etmişin birde marifetmiş gibi anlatıyorsun. Önce kızla bir arayı yap. Sonra yavaş yavaş hem seni sevmeyi hemde kedileri sevmeyi öğretirsin. Bu kadar becerin var. :mad:
@Mehmet Metin Levent ya abi destekleme şunu. İyi bir şey yapmış gibi muhteşemi patlatmışsın.:)

Aslında sana şöyle bir gerçek kedi lazım.278232 dosyayı görüntüle

Kırbaçı vurdukça yandım anam diye çığırmaya başlayınca @Cemal Ç. ile ben kahkahayı basmalıyım. Hiç kusura kalma kırbaçlanmayı hakediyorsun. Uslan gayrı deligönül uslan.:harika:
Pisssst. Tipim değil bi kere.

Aslında sana şöyle bir gerçek kedi lazım.278232 dosyayı görüntüle

Pisssst. Tipim değil bi kere.
Halle BERRY değil mi o yahu? Tipi değilmiş... hade be oradan. Kedi değil mi işte? Uzanamayınca mundar diyor. 🤣

Geri