Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Küçük bir akşam sürüşünden sonra beni karşılama fotoğrafı, böyle tatlı masum görüntüsü aldatmasın sizi. Bu fotoğraftan 10 dakika sonra tavuk suyunun kokusundan olsa gerek ocağın üzerinden bir tencere tarhana çorbasını mutfak halısı üzerine boca etti kırılan kapak ta hediyesi oldu. Bugün biraz küsüz, Eşkiya adının yine hakkını verdi.
IMG_20211019_173827.jpg

Küçük bir akşam sürüşünden sonra beni karşılama fotoğrafı, böyle tatlı masum görüntüsü aldatmasın sizi. Bu fotoğraftan 10 dakika sonra tavuk suyunun kokusundan olsa gerek ocağın üzerinden bir tencere tarhana çorbasını mutfak halısı üzerine boca etti kırılan kapak ta hediyesi oldu. Bugün biraz küsüz, Eşkiya adının yine hakkını verdi.
275927 dosyayı görüntüle
Üstte yazdıklarına daha okumadan fotoğrafa baktıktan 3 saniye sonra "Ortalığı ateşe verecek bir fırlama tipi var" diye düşündüm. Sonrasında yazdıklarını okuyunca zaten haklı çıktığımı gördüm. 🤣 🤣

Kedim için kullandığım mamayı değiştirdim, geçiş sürecinde yeni ile eski mamayı karıştırarak verdim o dönem yedi tamamen yeni mamaya geçince tabağa dahi bakmamaya başladı. Önceki mamada yoğun bir kızarmış tavuk ve patates kokusu varken, yeni mamada koku sıfıra yakın. 2 gündür neredeyse hiç bir şey yemedi. Dün gün içinde 2 defa kustuğunu gördüm veterinere gittim muayene sonucu herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi bir tane iğne yaptı ve yaş mama verdi. Aynı yaş mamadan orada da yedi. Bu sabah diğer paket yaş mamayı verdim yedi. Tavuk haşladım tabağı koklayıp örtmeye çalışıyor 1 hafta önce pişen tencere içinde tavuğu alan kedi şimdi tavuğa bakmıyor. Eski mamadan tekrar aldım gelmesini bekliyorum. Komşumuzun kedisine verdiği mamadan aldım ona da bakmıyor, daha önce severek yemişti. Bu arada peynir, süt yoğurt gibi ürünlerden yiyor. Ama et ile alakalı hiç bir şeye bakmıyor.

Gittiğim veteriner şehir dışında yarın bir daha gideceğim ama o zamana kadar dikkat etmem gereken bir nokta var mıdır? Yemediği mamayı ise sokakta kedilere pay ediyorum.

Dosyalar

• IMG_20211027_214256.jpg
    IMG_20211027_214256.jpg
    124,2 KB · Okunma: 24
@MakRo Yaş mama alıp suyunu yeni kuru mamanın üstüne dökerek yavaştan yeni mamaya alıştırabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Geri