Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Bugün saat 15 sularında tam muhabbet koyulaşmıştı birşey bacağıma dokudu bi irkilme geldi dedim biri mi yokluyor bi baktım kediymiş 🐱 sevdim biraz birşeyler verdim yemedi bol bol sevdim sonra kucağıma geldi böyleIMG_20211006_155016.jpgIMG_20211006_155117.jpg

Hastaymış minik masum, tedaviye başladık. Doğuştan koruyucu aşısı olmadığı için soğuk algınlığı virüsü kapmış. 2 aylık daha. Sokakta geçirmiş bu süreyi. 10 gün antibiyotik tedavisine başladık. Iyi beslenip, kendini toparlayana kadar bizimle. Sonra da çocuklar bırakmaz herhalde 😍

IMG_20211010_165449.jpg

Denizli'de bir apartta kalıyorum.Kedi beslemek yasak olmasına rağmen, ben yine de bir dişi kediyi gizliden gizliye besliyorum.EvVelsi akşam, yine KENDİ yemeğimi yemeden önce onu tıka basa doyurdum.Menüsü güzeldi sıpanın.Neyse yedi ve gitti.
15 dakika sonra balkon kapısına tak tak vuruyor.Devamlı da miyavlıyor, yırtınıyor; ki miyavlamayı sevmez.Bildiğiniz çağırıyor.Neyse kapıyı bir açtım.O da ne fareyi öldürmüş, önüme sermiş sevindirik sevindirik bakınıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Eyvallah diyebildim. :ssrtcbya:

Denizli'de bir apartta kalıyorum.Kedi beslemek yasak olmasına rağmen, ben yine de bir dişi kediyi gizliden gizliye besliyorum.EvVelsi akşam, yine KENDİ yemeğimi yemeden önce onu tıka basa doyurdum.Menüsü güzeldi sıpanın.Neyse yedi ve gitti.
15 dakika sonra balkon kapısına tak tak vuruyor.Devamlı da miyavlıyor, yırtınıyor; ki miyavlamayı sevmez.Bildiğiniz çağırıyor.Neyse kapıyı bir açtım.O da ne fareyi öldürmüş, önüme sermiş sevindirik sevindirik bakınıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Eyvallah diyebildim. :ssrtcbya:
Yemeğini paylaşmak istemiş zaar:komik: paylaşımcı kedy

Şu güzelliğe bir yuva bulsak çok güzel olacak. Tuvaletini kuma yapıyor.
İç - dış parazit ilaçları tamam, ileride yapılacak olan kısırlaştırma ameliyatı için destek de olacağım.

IMG_20211012_132508.jpgIMG_20211011_123302.jpgIMG_20211008_162405.jpg

@Burak Altaç
Kedi sahiplendirmede kendi yaptıklarımı anlatmak isterim.
Kurdeleden papyon yapıyorum,kedinin boynuna takıyorum.Hasır bir sepetin içine renkli oyuncak bir ayıcıkla birlikte kediciği koyuyorum.En şapşik fotosunu çekip sahibindene koyuyorum.İnan sahiplendirme oranın çok yükselir.

Geri