Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Hocam kedi açsa kuşu da yer fareyi de yer ama aç değilse dediğiniz gibi spor için avlar
hatta fareye yaptıklarını görünce üzülmemek mümkün değil...
Bu da işyerinden mesai arkadaşımız Toprak kendisi Norveç orman kedisi imiş ve avcılıkta çok başarılı ama yakaladiklarini hep yer
benimki boğup benim önüme atardı, beni avlanmayı bilmiyo sanıp :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Dün, kısırlaştırma ameliyatı oldu. Dün akşama kadar veterinerde kaldı, eve geldiği zaman hâlâ anestezi etkisindeydi, sarhoş gibi gezindi. Her ihtimale karşı damar yolunj kolunda bıraktılar. 2 günde bir kontrol ve antibiyotik için gideceğiz. Bu sabah anca kendine geldi. Şimdi gayet iyi ve hareketli.IMG_20201212_144416.jpg

131034504_10157433173327121_6732263853253225402_o.jpg

Soğuk pandemi günlerinde bile dükkanını, mekanını kedilere köpeklere açan, onlara yuva olan, bir tas mama, bir tas su koyan işyeri, ofis, dükkan, mağaza, atölye vb. sahiplerine, çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Zaten öyledir ama kazancınız bol ve özellikle bereketli olsun. Değilse sakın üzülmeyin bir gün mutlaka olacaktır...
Tam tersi yuvaları yıkan, hayvanlara eziyet eden mal sahipleri ise bir gün mutlaka o mallarından olacak, belalarını bulacak, cezalarını çekeceklerdir.
Hem de bu dünyada..
Tüm bunlar 40 yıllık tecrübe ile sabittir..
Kesin bilgi yayalım
Lütfen PAYLAŞIN

Kedici Sevgi ve Saygılarımla
Dr.Tarkan Özçetin

Geceleri hergün ya mıyavlıyo yada bazayı tırmalayıp mıraldanıyo. Gündüz hiçbişey yok sesı cok nadir cıkıyo cıksada 1 dk anca. Ama gece bazen 2 saat susmuyor. Odaya almamayı denedım 2 hafta kafar olmadı daha cok mıyavlıyo. Odaya alıyorum yine aynı ilgilenmiyorum susar dıye yok ılgılensem yine aynı.

Nasıl baş edeceğim artık bıkmaya basladım hergün hergün. 12 de yataga gırdım bakalım bugün kaçta uyutacak.

Brıtısh shorthaır cinsi 7 aylık erkek

Geri