Bu da manevi kızım boncuk. Eski ev sahibimin kedisi. 2 sene boyunca her sabah 4 kat yukarı çıkıp, boynundaki ziliyle kapıma sürtünüp beni uyandırırdı. 4674 dosyayı görüntüle
İşyerime dadanalı 5 gün oldu. Bizi terketmeye hiç niyeti yok. Akşam yemeğini sağlam yaptı. Ağırlık çöktü zavallıya. Şimdi uykuda, bana yoldaşlık yapıyor.
@Y. Serdar Güler
Scottish Fold, British Shorthair türünün genetik kırılması sonucu meydana gelmiş yarı tür olarak kabul edilir. En azından bence öyledir. Çünkü tam bir tür gibi görünse bile kendi cinsiyle çiftleşemez. Yani aslında Scottish Fold diye bir cins yoktur, bu durum Hindistan'la , Pakistan'ın durumu gibidir. Birçok özellikleri aynı olmasına rağmen isimleri farklıdır. Scottish Fold sevimli gözükebilir insanlara nitekim kırık kulak yapısı çok tatlıdır
@Sadettin Z. aslında kediye zarar gelmesin diye, istemeye istemeye vermiştim. Çünkü çocuklar oyuncakmış gibi davranıyorlardı.
Şimdi bu duruma en çok sevinen ben oldum Daha da vermem kimseye.
Scottish Fold yavrusu arıyorum 2 aydır. Petshoplar dışında hiçbir yerde bulamadım. Petshoplardan da almak istemiyorum yavruları anne sütüyle beslenecekleri dönemde elma armut gibi vitrinlerde sergiledikleri için. Yardımcı olabilecek biri olursa lütfen iletişime geçsin