maalesef dikkatli olmak lazım yemek zamanları gelmeden acıkıp tezgaha bile çıkıyorlar ama yapcak bi şey yok, bazı kediler tatlı bazıları güzel oluyo yada bana öyle geliyo
Evet orası da öyle tabii ki. Yav yiyenleri de acayip yer ha. Kimileri de Mintik gibi yemek bile seçer nazlı olanları da var falan filan. Ama her şeye rağmen kedicikler candır
@Onur İlker Gündoğdu
Bu cinse ilgin var sanırım. Para verip kedi almaya karşıyım fakat evimde olmasını istediğim bi tür. Özellikle beyazları ve kırık kulakları çok çok güzel oluyor buda benden gelsin
@Anonim
Scottish Fold Kırık kulaklı olanlarına böyle deniyor. Bunların anne ve babaları birisi kırık kulak birisi düz kulak olmak zorunda ikiside kırık olamıyor bebekler sakat doğuyor
@Timutttr
Maşallah Timur bey Allah uzun ömür versinn.
@Betül Ö., @Onur İlker Gündoğdu teşekkür ederim. Çoklu alıntı ise, mesajlarda + Çoklu Alıntı tıkladıktan sonra en alta inin. Bu mesaj yazdığımız editörün hemen altında "alıntıları getir" çıkacak. Ona tıklayın sonra getir dedin mi tamamdır 1-2 sefer sonrası tamamen çözersiniz.
@Onur İlker Gündoğdu
Onur bey genelde bu hayvanları ücretli sahiplendiriyorlar ne yazık ki. Ücretsiz sahiplendireni henüz görmedim. Facebook üzerinden grupları var o şekilde ulaşabilirsiniz. 600-1000 tl arasında değişiyor ücretleri genelde SCR li kediler oluyor.
@Onur İlker Gündoğdu evet böyle @ ve isim/nick yapınca sonrasına mesaj yazınca karşı kişilere "senden bahsetti" diye bildirim gider ben alıntı yerine en çok bunu kullanıyorum.
@Anonim eyvallah hocam bu forumda olduğunu bilmiyordum
@Betül Ö. Betül Hanım SCR li derken ne demek istediniz ? Ücretler çok pahalı ,kaldı ki ben de karşıyım canlıların alınıp satılmasına. Sahibinden ilanlarını kovalayayım en iyisi